Biluthyrning på Lahti Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Lahti Flygplats

Adress

Mannerheiminkatu 15, 151 10 Lahti, Finland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:00

Våra tjänster på Lahti Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I den södra delen av Finland hittar du staden Lahti, en ort som är känd för sina många vinteraktiviteter och sin vackra hamn. Om du ska besöka staden kan du komma in till vår biluthyrning vid Lahti Flygplats. Ser du dessutom till att förboka din bil på hemsidan redan innan du anländer, är det bara att hämta ut den hos oss direkt vid ankomst. Vi på Sixt tillhandahåller ett komplett fordonssortiment med både premiumbilar och ekonomibilar. För dig som söker ett smidigt och praktiskt fordon har vi fina person- och kombibilar i olika storlekar. Du kan även uppgradera dig till premiumklassen och välja sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Vi erbjuder även lastbil och minibuss. När du bokar online kan du passa på att lägga till olika extratjänster, exempelvis navigator. Notera att vissa ålderskrav ställs på vissa bilgrupper samt att du inte har möjlighet att reservera en specifik bilmodell.
Praktiskt att hyra bil vid Lahti Flygplats

Praktiskt att hyra bil vid Lahti Flygplats

Lahti Flygplats, även kallad Lahti Vesivehmaa Airport (QLF), ligger endast en halvtimme från stadens centrum. Med en egen hyrbil från Lahti Flygplats kan du snabbt och enkelt ta dig dit. För dig som vill besöka andra städer under din vistelse i landet kan du enkelt köra till både huvudstaden Helsingfors, cirka 1,5 timmes bilfärd via E75, eller västerut mot Tampere. Hit tar det cirka två timmar att köra via väg 24 och 325. Genom att hyra bil på Lahti Flygplats från oss på Sixt öppnar hela landet upp sig; du kan själv planera när och vart du vill åka och hur länge du vill stanna!
Ett vinterparadis i grannlandet Finland

Ett vinterparadis i grannlandet Finland

Att vår granne i öst kan skryta med ett fantastiskt vinterlandskap råder det inga tvivel om. Om du besöker Lahti vintertid finns många roliga vinteraktiviteter att ta del av. Varför inte besöka Lahti Sports Center? Detta är ett perfekt tillfälle att prova på ski-jumping. Hit kan du ta dig med en egen bil från Lahti Vesivehmaa Airport på en halvtimme. För dig som hellre njuter av en lugn promenad bör du definitivt besöka Lahti Harbor, en vacker hamn belägen 20 minuters körsträcka från kontoret. Vi på Sixt hälsar dig välkommen när du vill hyra bil på Lahti Flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Lahti Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Lahti Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Lahti Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lahti Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lahti Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Lahti Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Lahti Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lahti Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Lahti Flygplats

    Visa mer