Biluthyrning
Levi
Fäll ihop
Finland // Levi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Levi: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i Lappland, i de norra delarna av Finland, hittar du skidorten Levi. Hit vallfärdar varje år både nyfikna besökare och skidentusiaster. Kom in till vår biluthyrning i Levi för att hämta ut en bil som har allt du behöver för att klara av det hala och snöiga underlaget. Vi erbjuder ett stort utbud av bilkategorier, från praktiska kombibilar, minibussar, lastbilar och personbilar till de kraftfulla fordonstyperna SUV och 4x4. Är du här under sommaren kan en lyxbil passa utmärkt, vi har både sportbilar, cabrioleter och riktigt bekväma premiumbilar.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Levi underlättar för dig som vill åka skidor

De flesta som kommer hit har skidbackarna som slutdestination. Vi är väl medvetna om det och erbjuder möjligheten för våra kunder att anpassa bilen efter både behov och rådande vädertillstånd. Om du besöker området med familjen kan det vara bra att hyra en bil i Levi med både bilbarnstol och navigator. På så sätt kommer du fram smidigt och barnen sitter även säkert och bekvämt under hela resan. Vi kan inte garantera att du får en viss specifik bilmodell men vi ser alltid till att du får en bil från samma bilkategori. De tillvalstjänster du väljer kommer alltid att appliceras till den hyrbil från Levi som du hämtar ut. Det är även värt att nämna att extratjänsterna skiljer sig mellan kontoren.

Genom att hyra en bil i Levi kan du se den vackra finländska naturen

Det finns naturligtvis mer att göra än att bara köra sin hyrbil från Levi till skidbacken. Du kan exempelvis köra till nationalparken Pyhatunturi, en kort bilfärd från Levi. Ett annat tips är att hyra en bil i Levi för att köra till Santapark där jultomten håller till. Du kan köra via E75 till Rovaniemi på cirka en timme och 40 minuter för att besöka tomteparken. Vi på Sixt önskar dig välkommen till norra Finland, en vacker plats med ett otroligt landskap.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service