Biluthyrning
Raisio
Fäll ihop
Finland // Raisio
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Raisio: Sixt biluthyrning online-bokning

Raisio är en stad i det finska landskapet som kallas för Egentliga Finland. Denna stora region täcker hela den sydvästra kusten. Det är en mysig liten stad som passar utmärkt att ha som bas när du ska utforska denna del av landet. Hos oss på Sixt hittar du bilkategorier för alla typer av vistelser, oavsett om du söker en riktigt bekväm lyxbil för att imponera på affärskollegor eller om du vill ha en praktisk hyrbil från Raisio som inte anstränger din ekonomi alltför mycket. Vi har sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar i premiumsegmentet samt personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar som täcker de flesta körbehov.

 
 • Raisio/Veho Turku
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  Må. - Fr.07:00 - 17:30
  Lö.10:00 - 15:00
  Boka på detta kontoret

 • Raisio/Veho Turku

  Sixt Biluthyrning
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  Må. - Fr.07:00 - 17:30
  Lö.10:00 - 15:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Raisio ger dig en utmärkt start på din bilresa i Finland

Om du verkligen vill kunna se några av de vackraste delarna av landet är en bil ett utmärkt transportmedel att använda dig av. Hos oss kan du inte bara hyra en bil i Raisio från flera bilkategorier, du kan även skräddarsy bilens utrustning med våra extratjänster. Du bokar både bilen och extratjänsterna med hjälp av vår hemsida, men kom ihåg att vi bara kan reservera en bil från bilkategorin, inte specifika bilmodeller. Är du här med familjen rekommenderar vi att du exempelvis lägger till en bilbarnstol, en GPS eller att du registrerar en extra förare. På så sätt kommer era bilfärder att bli både smidiga, säkra och bekväma. Tänk på att vi har olika åldersgränser när du ska hyra en bil i Raisio. Vissa bilar går utmärkt att användas av förare som är 19 år medan andra kräver en ålder på 28 år. Vi ger dig en obegränsad körsträcka som du kan utnyttja för att köra till städer och sevärdheter långt bort.

Genom att hyra en bil i Raisio kan du köra till flera närliggande sevärdheter

Ett tips är att köra till Muminvärlden, en speciell plats som uppskattas av både stora och små. En bilfärd med en hyrbil från Raisio till Muminvärlden tar bara 15 minuter om du kör västerut via E18. Du kan även köra österut till den närliggande storstaden Åbo. Bilfärden hit är ännu kortare, endast 10 minuter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din bilresa i landet. Varmt välkommen in till vår biluthyrning i Raisio önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service