Biluthyrning
Saariselkä
Fäll ihop
Finland // Saariselkä
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saariselkä: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen att hyra bil i Saariselkä hos oss på Sixt. Vi erbjuder bilgrupper som passar de flesta resor i Finland. Välj bland personbilar, kombibilar, sportbilar, 4x4-bilar, minibussar och cabrioleter.

 
 • Saariselkä/Santas Htl Tunturi
  Lutontie 3
  98300 Saariselkä

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Saariselkä/Santas Hotel Tunturi

  Sixt Biluthyrning
  Lutontie 3
  98300 Saariselkä

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i finska Saariselkä

Högt upp i finska Lappland hittar du den populära turistorten Saariselkä. Hit kommer turister och resenärer med olika behov och krav på sin bilbruna vistelse. Vi erbjuder inte bara ett stort sortiment av bilar, vi har även flera tillvalstjänster för att du ska kunna anpassa din hyrbil i Saariselkä. Utöka försäkringen, sänk självrisken eller lägg till extra skyddspaket till bilen. Du kan även utrusta din hyrbil i Saariselkä med bilbarnstol eller med en praktisk navigator. Observera att vi endast garanterar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller. Vi är väl medvetna om att det kan bli kallt i norra Finland. För att du ska klara av potentiellt hala vägar inkluderar vi vårt vintertillägg om du ska hyra bil i Saariselkä under vintermånaderna. Vi inkluderar även en basförsäkring och fria kilometer för din hyrbil från Saariselkä.

Utforska Lapplands vackra landskap och kultur med en hyrbil från Saariselkä

Från vår biluthyrning i Saariselkä tar du dig snabbt till nationalparken Urho Kekkonen. Hit kommer varje år resenärer som vill köra ut till den vackra parken, åka skidor i de varierade backarna eller anordna %u201Dsnövita%u201D bröllop. Kom ihåg att köra ut till utkiksplatsen vid toppen av Kaunispääs. Mitt i nationalparken ligger den stillsamma sjön Luirojärvi. Genom att hyra bil i Saariselkä kan du köra hit för en härlig övernattning i vackra omgivningar. Du kan även resa norrut för att uppleva den samiska kulturen i staden Inari, en biltur som tar cirka en timme från Saariselkä.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service