Biluthyrning
Tikkakoski
Fäll ihop
Finland // Tikkakoski
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tikkakoski: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till hjärtat av landskapet Mellersta Finland. Som du kanske kan gissa ligger denna region mitt i landet. Du kan besöka otaliga sjöar och intressanta sevärdheter genom att hyra en bil i Tikkakoski. Vi erbjuder fordonsgrupper som passar allas ekonomi. Du kan hyra personbilar, kombibilar eller rymliga minibussar och lastbilar. Vi har även lyxbilar för dig som vill unna dig något utöver det vanliga. Välj bland våra sportbilar, cabrioleter och urstarka 4x4-bilar. Om du vill hyra en bil i Tikkakoski får du hämta ut den på Jyväskylä flygplats. Via E75 kan du köra din hyrbil från flygplatsen in till centrala Tikkakoski på cirka 20 minuter.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Tikkakoski gör din vistelse behagligare

Ett tips när du ska köra en bil i ett främmande land är att förenkla så mycket som möjligt för dig själv. Vi på Sixt tillhandahåller extratjänster som du kan använda för att lägga till navigator, registrera en extra förare eller på annat sätt skräddarsy bilen efter dina behov. Använd hemsidan för att boka en hyrbil i Tikkakoski och för att reservera extratjänster till bilen. Vi kan tyvärr inte garantera enskilda bilmodeller men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från samma bilgrupp. Observera även att åldersgränserna skiljer sig när du ska hyra en bil i Tikkakoski. De flesta kan köras av förare som är 19 år men en del bilar har högre åldersgränser.

Ta del av kultur och intressanta sevärdheter i Mellersta Finland

Det finns flera vackra platser att besöka när du har en egen bil. Du kan enkelt köra från Jyväskylä och vår biluthyrning till Tikkakoski och dess mysiga lilla stadskärna. Du kan även köra från Tikkakoski till Petäjävesi gamla kyrka, en unik byggnad i trä som verkligen bjuder på en vacker syn. Dessutom har du alltid storstaden Jyväskylä att utforska, en storstad som har allt du behöver.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service