Biluthyrning
Al Maktoum Int. Airport
Fäll ihop
Förenade Arabemiraten // Dubai // Dubai Al Maktoum Internationella Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Dubai Al Maktoum Internationella Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Emirates Road E311
  . Dubai AE +971-8007498
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: DWC
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning på Al Maktoum Internationella Flygplats i Förenade Arabemiraten! Vi erbjuder en förstklassig biluthyrningsupplevelse med en kompetent service och premiumbilar till förmånliga priser. När du ska hyra bil på Al Maktoum Internationella Flygplats kan du välja mellan fordonskategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. Därtill kan du välja bland våra populära tilläggstjänster, som exempelvis obegränsad körsträcka, extra förare, GPS, försäkringspaket eller bilbarnstolar. Vänligen notera att vid hyra av bil på Al Maktoum Internationella Flygplats garanteras du en hyrbilskategori, men däremot inte en specifik bilmodell. Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail om du har frågor gällande hyrbilar från Sixt biluthyrning på Al Maktoum Internationella Flygplats.

Smidig överlämning av din hyrbil på Al Maktoum Internationella Flygplats

Al Maktoum Internationella Flygplats ligger i hamnstaden Jebel Ali, 37 kilometer sydväst om Dubai. Flygplatsens officiella förkortning är DWC. Sixt har en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen. Det innebär att en av våra medarbetare möter dig i ankomsthallen, med en väl synlig Sixt-skylt i sin hand, varpå du sedan personligen eskorteras fram till din hyrbil. Att hyra bil på Al Maktoum Internationella Flygplats är ett bekvämt och enkelt sätt att starta din vistelse i Förenade Arabemiraten!

Upptäck Dubai med din hyrbil

Att Dubai lever gott på den rika tillgången på olja i området märks inte bara genom att det är billigt med bensin. Det märks också på stadens alla spektakulära byggnader, vilket delvis hänger ihop med en medveten satsning på turism. Kanske är detta en förberedelse på den dagen då oljekällorna sinar. The Dubai Mall är ett av världens största köpcentrum, med över 1200 butiker på en yta som motsvarar 50 fotbollsplaner. I byggnaden finns även ett gigantiskt akvarium, en isrink och en 7100 kvadratmeter stor temapark tillägnad SEGA's tv-spel. Om du vill uppleva en mer exklusiv shopping bör du besöka Deira Gold Souk, den välkända guldmarknaden i stadsdelen Deira.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Al Maktoum Int. Airport DWC Emirates Road E311 . Dubai 24.895493, 55.146460 +971-8007498

Sixtkontoret Al Maktoum Int. Airport DWC

Emirates Road E311
. Dubai
 
Tel. +971-8007498

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service