Biluthyrning på Al Maktoum Int. Airport

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Al Maktoum Int. Airport kontoret

Adress

Emirates Road E311, Dubai, Förenade Arabemiraten
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster hos Al Maktoum Int. Airport

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning på Al Maktoum Internationella Flygplats i Förenade Arabemiraten! Vi erbjuder en förstklassig biluthyrningsupplevelse med en kompetent service och premiumbilar till förmånliga priser. När du ska hyra bil på Al Maktoum Internationella Flygplats kan du välja mellan fordonskategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. Därtill kan du välja bland våra populära tilläggstjänster, som exempelvis obegränsad körsträcka, extra förare, GPS, försäkringspaket eller bilbarnstolar. Vänligen notera att vid hyra av bil på Al Maktoum Internationella Flygplats garanteras du en hyrbilskategori, men däremot inte en specifik bilmodell. Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail om du har frågor gällande hyrbilar från Sixt biluthyrning på Al Maktoum Internationella Flygplats.
Smidig överlämning av din hyrbil på Al Maktoum Internationella Flygplats

Smidig överlämning av din hyrbil på Al Maktoum Internationella Flygplats

Al Maktoum Internationella Flygplats ligger i hamnstaden Jebel Ali, 37 kilometer sydväst om Dubai. Flygplatsens officiella förkortning är DWC. Sixt har en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen. Det innebär att en av våra medarbetare möter dig i ankomsthallen, med en väl synlig Sixt-skylt i sin hand, varpå du sedan personligen eskorteras fram till din hyrbil. Att hyra bil på Al Maktoum Internationella Flygplats är ett bekvämt och enkelt sätt att starta din vistelse i Förenade Arabemiraten!
Upptäck Dubai med din hyrbil

Upptäck Dubai med din hyrbil

Att Dubai lever gott på den rika tillgången på olja i området märks inte bara genom att det är billigt med bensin. Det märks också på stadens alla spektakulära byggnader, vilket delvis hänger ihop med en medveten satsning på turism. Kanske är detta en förberedelse på den dagen då oljekällorna sinar. The Dubai Mall är ett av världens största köpcentrum, med över 1200 butiker på en yta som motsvarar 50 fotbollsplaner. I byggnaden finns även ett gigantiskt akvarium, en isrink och en 7100 kvadratmeter stor temapark tillägnad SEGA's tv-spel. Om du vill uppleva en mer exklusiv shopping bör du besöka Deira Gold Souk, den välkända guldmarknaden i stadsdelen Deira.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Al Maktoum Int. Airport
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Al Maktoum Int. Airport?
För att hyra en bil hos SIXT på Al Maktoum Int. Airport så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Al Maktoum Int. Airport.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Al Maktoum Int. Airport?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,3
En sammanställning av 8 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,4)
Vanliga frågor om hyrbilar på Al Maktoum Int. Airport
Kan jag boka en bil för en längre tid på Al Maktoum Int. Airport?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Al Maktoum Int. Airport?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?