Biluthyrning
Mussafah
Fäll ihop
Förenade Arabemiraten // Mussafah
Change details

Hyra bil i Mussafah: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Förenade Arabemiraten och till vårt kontor i Mussafah. Hos oss på Sixt hittar du ett brett utbud av bilgrupper och här finns fordon för alla plånböcker. Välj bland våra funktionella personbilar och kombibilar eller välj en lyxbil från vårt sortiment av sportbilar, cabrioleter och bilar med fyrhjulsdrift.

 
 • Abu Dhabi Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Abudhabi Arrivals area
  . Abu Dhabi

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Mussafah

Genom att hyra bil i Mussafah har du tillgång till både bra bilar och till våra praktiska tillvalstjänster. Med hjälp av dessa kan du se till att din vistelse blir säkrare och bekvämare. På vår hemsida ser du exakt vilka tillvalstjänster vi erbjuder genom att fylla i de datum du behöver din hyrbil i Mussafah och därefter välja fordonskategori. Vi bjuder på obegränsade kilometer och inkluderar dessutom en grundläggande bilförsäkring. Bland våra tillvalstjänster kan du bland annat välja en uppgraderad bilförsäkring, sänkt självrisk eller en praktisk navigator. GPS-navigatorn hjälper dig att hitta fram till dina destinationer, något som kan komma väl till pass när du kör mitt inne i storstaden. Vi har även bilbarnstolar för de resenärer som är här med familjen. Vänligen observera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller, men att vi reserverar en likvärdig bil från samma fordonskategori.

Få ut mesta möjliga av din resa genom vår biluthyrning i Mussafah

Det bästa med att köra en egen hyrbil i Mussafah är att du kan utforska Mussafahs alla sevärdheter samtidigt som du har nära till Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi. Genom att hyra bil i Mussafah tar du dig även smidigt mellan stadens alla köpcenter. Abu Dhabi ligger endast 20 km nordväst om Mussafah, vilket gör staden perfekt för en bilburen dagstur. Besök stränderna eller Abu Dhabis många intressanta museum på ett enkelt sätt genom att hyra bil i Mussafah.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice