Biluthyrning i Mussafah

 

Mest populära bilarna i Mussafah

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Abu Dhabi Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Mussafah

Välkommen till Sixt biluthyrning i Mussafah

Välkommen till Sixt biluthyrning i Mussafah

Välkommen till Förenade Arabemiraten och till vårt kontor i Mussafah. Hos oss på Sixt hittar du ett brett utbud av bilgrupper och här finns fordon för alla plånböcker. Välj bland våra funktionella personbilar och kombibilar eller välj en lyxbil från vårt sortiment av sportbilar, cabrioleter och bilar med fyrhjulsdrift.Genom att hyra bil i Mussafah har du tillgång till både bra bilar och till våra praktiska tillvalstjänster. Med hjälp av dessa kan du se till att din vistelse blir säkrare och bekvämare. På vår hemsida ser du exakt vilka tillvalstjänster vi erbjuder genom att fylla i de datum du behöver din hyrbil i Mussafah och därefter välja fordonskategori. Vi bjuder på obegränsade kilometer och inkluderar dessutom en grundläggande bilförsäkring. Bland våra tillvalstjänster kan du bland annat välja en uppgraderad bilförsäkring, sänkt självrisk eller en praktisk navigator. GPS-navigatorn hjälper dig att hitta fram till dina destinationer, något som kan komma väl till pass när du kör mitt inne i storstaden. Vi har även bilbarnstolar för de resenärer som är här med familjen. Vänligen observera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller, men att vi reserverar en likvärdig bil från samma fordonskategori.
Få ut mesta möjliga av din resa genom vår biluthyrning i Mussafah

Få ut mesta möjliga av din resa genom vår biluthyrning i Mussafah

Det bästa med att köra en egen hyrbil i Mussafah är att du kan utforska Mussafahs alla sevärdheter samtidigt som du har nära till Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi. Genom att hyra bil i Mussafah tar du dig även smidigt mellan stadens alla köpcenter. Abu Dhabi ligger endast 20 km nordväst om Mussafah, vilket gör staden perfekt för en bilburen dagstur. Besök stränderna eller Abu Dhabis många intressanta museum på ett enkelt sätt genom att hyra bil i Mussafah.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Mussafah

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Mussafah?
För att hyra en bil hos SIXT på Mussafah så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mussafah.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mussafah?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mussafah. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 168 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Mussafah

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mussafah?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mussafah?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mussafah?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mussafah

Visa mer