Biluthyrning
Sharjah
Fäll ihop
Förenade Arabemiraten // Sharjah
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sharjah: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Sharjah när du snabbt och enkelt vill hyra en passande bil för din resa i Förenade Arabemiraten. Vi har personbilar, kombibilar och 4x4-bilar i vår fordonsflotta. För er som reser i grupp tillhandahåller vi även minibussar. Boka din bil i förväg via vår hemsida så är du redo att påbörja din bilburna vistelse i Sharjah så fort du anländer till vårt kontor.

 
 • Sharjah Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Sharjah

Förutom vårt stora bilutbud är det även möjligt att välja bland alla våra tillvalstjänster när du ska hyra bil i Sharjah. Vi bjuder på fria kilometer och inkluderar även en grundläggande bilförsäkring. Med hjälp av våra tillval kan du välja att utöka denna försäkring. Bland tillvalen hittar du även praktisk utrustning som GPS och bilbarnstolar i olika storlekar. Ett av de smartare tillvalen att välja när du ska hyra bil i Sharjah är vår navigator som underlättar för dig att hitta fram till dina destinationer. Observera att vi endast reserverar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Tänk även på att våra tillvalstjänster, och vårt stora bilutbud, skiljer sig mellan våra kontor i landet.

Boka en hyrbil i Sharjah hos oss och njut av din resa

Sharjah är en spännande stad med flera intressanta museum att besöka. Missa exempelvis inte Sharjah Art Museum. I staden finns även en nöjespark, Adventureland, som är perfekt att besöka om du reser med barnen i en hyrbil genom Sharjah. Längtar du efter sol och bad kan du köra till Al Khan Beach, precis bredvid Al Mamzar Beach Park. Här finns även ett akvarium och Sharjah Maritime Museum, båda väl värda ett besök. Genom att hyra en bil hos oss på Sixt i Sharjah kan du även köra till Dubai, en smidig bilresa som endast tar 30 minuter.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service