Biluthyrning
Sharjah Flygplats
Fäll ihop
Förenade Arabemiraten // Sharjah // Sharjah Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Sharjah Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah AE +971-8007498
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SHJ
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
 
 

Planerar du en resa till Förenade Arabemiraten och önskar hyra bil på Sharjah Flygplats? Genom oss på Sixt får du tillgång till ett brett utbud av premiumbilar med den standard och komfort som du önskar. Utbudet av bilar är brett: välj om du vill boka personbilar, kombibilar eller 4x4. Oavsett om du planerar en familjesemester eller en jobbresa kan du vara trygg i att vi har bilen som möter dina krav. Jämför priserna och modellerna online, där du sedan enkelt kan genomföra din bokning när du vill hyra bil på Sharjah Flygplats. Resenärer som bokar en bil erbjuds dessutom möjligheten att addera tilläggstjänster som gör resan från Sharjah Flygplats extra bekväm och smidig.

Påbörja din resa hos Sixt biluthyrning på Sharjah Flygplats

Sixt har kontor i hela världen och vi är stolta att kunna erbjuda resenärer möjligheten att hyra bil på Sharjah Flygplats. Flygplats Sharjah, SHJ, ligger cirka 15 kilometer från centrala Dubai. Från vår biluthyrning på Sharjah Flygplats tar du dig smidigt vidare på din resa ut i landet. Om du har frågor gällande din bokning eller någon av våra tjänster, kan du kontakta vårt team direkt via telefon eller via vårt lokala kontor. Vi strävar alltid efter att ge dig en hyrbil vid Sharjah Flygplats som passar just din resa.

Upplev Förenade Arabemiraten med egen bil

En egen bil är den bästa lösningen för att du ska kunna planera resan i Förenade Arabemiraten precis som du vill. Landet har mycket att erbjuda sina besökare. Missa inte att besöka vackra Al Noor Mosque och Al Majaz Waterfront. Med en egen hyrbil kan du även ta chansen att besöka djurparken Arabian Wildlife Center. Den som är sugen på kulturupplevelser kan besöka både Maritime Museum och Sharjah Classic Car Museum. Eller vad sägs om att ta bilen till några av områdets allra bästa badstränder, såsom Al Khan Beach eller Al Corniche Beach? Väl framme i Buhaira Corniche eller Sharjah Corniche kan du parkera bilen och ta en härlig promenad längs vattnet. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till Förenade Arabemiraten!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Sharjah Flygplats SHJ Arrivals Hall - Counter No 24 . Sharjah 25.328611, 55.517222 +971-8007498

Sixtkontoret Sharjah Flygplats SHJ

Arrivals Hall - Counter No 24
. Sharjah
 
Tel. +971-8007498

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service