Biluthyrning
Honfleur
Fäll ihop
Frankrike // Honfleur
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Honfleur: Sixt biluthyrning online-bokning

Honfleur är en fransk kanton som ligger söder om Le Havre. Om du vill hyra en bil i Honfleur för att utforska den historiska provinsen Normandie är du välkommen till oss. Vi erbjuder flera typer av bilar från vårt kontor i den lilla kantonen, bland annat både budget- och lyxbilar från kategorier som personbil, kombibil och 4x4-bil. Behöver du extra mycket utrymme så erbjuder vi även minibussar. Oavsett vilken ekonomi eller vilka behov du har så kan du hitta en passande hyrbil i Honfleur hos oss på Sixt.

 
 • Honfleur
  9173 Cours Jean de Vienne
  14600 Honfleur

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Honfleur

  Sixt Biluthyrning
  9173 Cours Jean de Vienne
  14600 Honfleur

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Honfleur hjälper dig gärna att se mer av Frankrike

Det är väldigt vanligt att våra besökare har helt olika förutsättningar, behov och ändamål med sin resa i landet. Genom att skräddarsy din hyrbil från Honfleur kan du se till att bilen du hämtar ut har just det du behöver. Ska du utforska regionen så rekommenderar vi en GPS. Har du med dig hela familjen kan du hyra en bil från Honfleur som du utrustar med bilbarnstolar. Det är värt att nämna att vi inte kan garantera att du får en specifik bilmodell. Vi försöker alltid se till att du får den bil du önskar, men om den inte finns att hämta ut så har du alltid en likvärdig bil från samma bilkategori på plats.

Med Sixt biluthyrning i Honfleur kan du utforska Normandie

Detta område, känt som en av de viktigaste platserna under andra världskriget, är fyllt med vackra platser, mysiga städer och fantastiska restauranger. Du kan med fördel hyra en bil i Honfleur, njuta av staden och sedan köra längs med kusten till Le Havre och Fécamp i norr eller Deauville, Cabourg och Caen i väst. Det tar inte alltför lång tid att köra till västkusten. Ett tips är att besöka det mäktiga slottet Mont-Saint-Michel. Ta del av norra Frankrike och alla dess sevärdheter genom att boka en bil redan idag.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service