Biluthyrning
Lorient
Fäll ihop
Frankrike // Lorient
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lorient: Sixt biluthyrning online-bokning

För dig som besöker västra Frankrike och dess vackra kust finns möjligheten att hyra bil i Lorient hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Lorient erbjuder flertalet fordonskategorier från två olika kontor, välj det som passar dig bäst. Om du anländer till Aéroporto de Lorient Bretagne Sud hittar du det ena av våra kontor alldeles intill flygplatsen. Kommer du med tåg finner du det andra kontoret på Lorient tågstation. Våra fordonskategorier erbjuder något för alla resenärer, från bekväma person- och kombibilar till bilar i premiumklass som sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Vår biluthyrning i Lorient hittar du i Bretagne-regionen. När du har en egen bil blir det mycket smidigare att lägga upp din resa. Hör av dig för rådgivning och bokning!

 
 • Vannes Tågstation TGV
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Må. - To.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:45
  Lö.08:30 - 17:30
  Helgdag10:30 - 15:30
  Boka på detta kontoret

 • Vannes Tågstation TGV

  Sixt Biluthyrning
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Må. - To.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:45
  Lö.08:30 - 17:30
  Helgdag10:30 - 15:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Praktiskt med hyrbil i Lorient

Från våra olika kontor i staden har du alla chanser att hyra en passande bil för din resa. När du väl valt ut en fordonskategori som känns passande kan du skräddarsy din bil med hjälp av våra smarta tillvalstjänster. Du kan lägga till en praktisk navigator eller registrera en extra förare till din bil. Dessutom går det utmärkt att utöka bilens försäkringar om du så skulle vilja. Boka redan nu så är du en bit på väg på din resa. På vår hemsida ser du vilka tillvalstjänster vi erbjuder på de olika kontoren. Tänk på att vi bara har möjlighet att boka ett fordon ur den valda kategorin, det innebär att vi ej reserverar enskilda modeller.

Hyrbil i Lorient gör din resa roligare

Som en vacker kuststad erbjuder Lorient mycket att både se att göra. Enklaste sättet att ta dig runt är med en egen bil. Med bil kör du smidigt längs kusten eller inåt landet via N24. Ta dig till närliggande storstaden Nantes, endast två timmars körsträcka från vårt kontor. Här kan du utforska den stora nationalparken Parc Naturel régonal de Briére. Även inne i Lorient finns mycket att uppleva, särskilt om du gillar museum. Besök gärna Musee de la Compagnie des Indes, cirka 30 minuter från kontoret. För fler tips, hör av dig till oss så hjälper vi gärna till! Välkommen att hyra bil i Lorient hos oss på Sixt i Frankrike!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service