Biluthyrning
Marseille Hamnstad-Arenc
Fäll ihop
Frankrike // Marseille // Marseille Hamnstad-Arenc
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Marseille Hamnstad-Arenc: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Chemin du Littoral, Porte 4
  13015 Marseille FR +33-484080202
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: MRSC01
Öppettider
Må. - Fr.09:00 - 17:00
 
 

Marseille är den näst största staden i Frankrike men det är utan tvekan en av de bäst placerade storstäderna i landet. Med sitt läge precis vid kusten attraherar denna vackra stad besökare från hela världen. Är du också här för att ta del av den franska Rivieran och alla dess fantastiska sevärdheter kan du hyra en bil i Marseille Arenc hos oss på Sixt. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till vårt kontor vid hamnen, en kort promenad från busstationen Littoral Gourret.

Vi gör det enkelt för dig att hyra en bil i Marseille Arenc

Vi har en stor fordonsflotta på plats, redo att användas av nyfikna och äventyrslystna besökare. Välj bland våra personbilar, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar om du vill kunna köra din hyrbil från Marseille Arenc till städer, stränder och sevärdheter som ligger långt bort. Vill du hellre unna dig en riktig lyxkärra? Vi har sportbilar och cabrioleter som du sannolikt kommer att tycka om. Vi rekommenderar att du använder hemsidan för att hyra en bil i Marseille Arenc, av den enkla anledningen att det går mycket snabbare på det sättet. På hemsidan kan du direkt se vilka bilar vi har på plats och du kan även lägga till praktiska extratjänster som kan vara till nytta under dina bilresor. Är du här på en sol- och badsemester med dina barn kan du lägga till bilbarnstolar för barnens skull och en navigator för att enklare hitta fram längs vägarna. Att snabbt kunna hitta rätt när du ska köra din hyrbil från Marseille Arenc till närmsta strand eller destination är alltid uppskattat. Tänk på att vi bara kan reservera en av bilarna från din valda fordonskategori och att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Oavsett hur du har planerat din vistelse kan vi på Sixt i Marseille hjälpa dig att hitta en passande hyrbil från Marseille Arenc. Vi önskar dig en bekväm och lyckad resa på den franska sydkusten.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.09:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Marseille Hamnstad-Arenc MRSC01 Chemin du Littoral, Porte 4 13015 Marseille 43.305490, 5.365094 +33-484080202

Sixtkontoret Marseille Hamnstad-Arenc MRSC01

Chemin du Littoral, Porte 4
13015 Marseille
 
Tel. +33-484080202

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service