Biluthyrning
Meudon
Fäll ihop
Frankrike // Meudon
Change details

Hyra bil i Meudon: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska centrala delarna av Frankrike på ett smidigt sätt genom att hyra bil i Meudon hos Sixt biluthyrning. Kommunen Muedon ligger endast 1 mil från huvudstaden Paris. Vi på Sixt tillhandahåller flera typer av bilar i vår fordonsflotta. Välj mellan smidiga personbilar och praktiska kombibilar. Eller vad sägs om en fin lyxbil i form av en cabriolet eller en sportbil? Vi tillhandahåller även lastbilar och minibussar för er som behöver mer plats i bilen.

 
 • Meudon-Velizy

  Sixt Biluthyrning
  15 Avenue de Celle
  92360 MEUDON

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, Lastbil

Skräddarsydd körglädje med Sixt biluthyrning i Meudon

En av fördelarna med att hyra bil i Meudon genom Sixt är att du kan anpassa hyresbilen efter dina resebehov. Hos oss kan du välja mellan flera praktiska tilläggstjänster. Utrusta exempelvis din hyrbil i Meudon med snökedjor eller se till att det finns navigator och barnbilstol när du ska semestra i Frankrike med familjen. Du kan även välja bland olika försäkringar och skyddspaket. Om du bokar din bil på nätet kan du samtidigt se vilka olika tillägg som erbjuds på just ditt valda Sixt-kontor. Kom ihåg att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, utan att du endast reserverar en bil från vald fordonskategori.

Utforska spännande sevärdheter med en hyrbil i Meudon

Från vår biluthyrning i Meudon kan du inte bara köra in till Paris för att beskåda alla dess välkända byggnader och sevärdheter. Du kan även köra åt motsatt håll för att komma till Versailles, det mest kända slottet i Frankrike. Med en hyrbil från Meudon når du Versailles på bara 30 minuter. Du kan även köra till flera vackra parker, som exempelvis Parc de Saint Cloud i norr och Parc de Sceaux i söder. Oavsett vart din bilfärd tar dig når du din slutdestination snabbt och enkelt med hjälp av en hyrbil från oss på Sixt. Reservera din bil på nätet redan idag.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice