Biluthyrning
Montélimar
Fäll ihop
Frankrike // Montélimar
Change details

Hyra bil i Montélimar: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Montélimar. Hos oss kan du hyra en passande bil som smidigt tar dig vidare på din resa i sydöstra Frankrike. Vår stora fordonsflotta innehåller allt från kombibilar och personbilar till 4x4-bilar med starka motorer. Dessa passar utmärkt till både jobbresan och semesterresan. Genom att hyra bil i Montélimar kan du snabbt och smidigt köra från sevärdhet till sevärdhet i denna spännande region.

 
 • Montelimar/Hotel du Parc
  27 Avenue Charles de Gaulle
  26200 Montelimar

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Montelimar/Hotel du Parc

  Sixt Biluthyrning
  27 Avenue Charles de Gaulle
  26200 Montelimar

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Anpassa din hyrbil i Montélimar med Sixt biluthyrning

Hos oss på Sixt biluthyrning i Montélimar kan du inte bara hyra en passande bil för din resa, du kan även anpassa bilen utefter dina egna körbehov. Om du exempelvis reser med barn kan du välja att utrusta din hyrbil i Montélimar med en bilbarnstol. Eller varför inte underlätta din bilresa genom att lägga till en praktisk navigator? Våra tilläggstjänster skiljer sig från kontor till kontor, men i samband med din bokning finner du alla tillgängliga tillval på vår hemsida. Vänligen notera att du bokar en bil från en viss fordonskategori och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Vi ser dock gärna till att du får en likvärdig bil från samma kategori.

Upptäck regionala sevärdheter med bil från Montélimar

Montélimar ligger vackert beläget vid floden Rhone. Genom att hyra bil i Montélimar kan du enkelt utforska stadens sevärdheter men även besöka närliggande städer som exempelvis Viviers. I just Viviers rekommenderas ett besök till den mäktiga romerska katedralen Cathédrale Saint-Vincent de Viviers, en historisk byggnad från 1100-talet. Inte långt härifrån kan du även besöka katedralen Église Notre-Dame-et-Saint Paul. Bägge byggnader nås på cirka 30 minuter med en hyrbil från Montélimar. Vi på Sixt ser till att du får en bil som passar för just din resa. Vi hälsar dig varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Montélimar.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice