Biluthyrning
Poissy
Fäll ihop
Frankrike // Poissy
Change details

Hyra bil i Poissy: Sixt biluthyrning online-bokning

Tre mil från Paris finner du vår biluthyrning i Poissy, en vacker liten fransk stad. När du hyr bil i Poissy kan du välja mellan smidiga personbilar, funktionella kombibilar, kraftfulla 4x4-bilar och rymliga lastbilar. Våra bilar passar både till affärsresan och till semestern. Undersök vår fordonsflotta på nätet och hyr bil i Poissy redan idag. Välkommen till Sixt biluthyrning i Poissy!

 
 • Poissy
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lö.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Poissy

  Sixt Biluthyrning
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lö.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Påbörja resan i Frankrike hos Sixt biluthyrning i Poissy

Du finner vår biluthyrning i Poissy mitt inne i staden. Vi tillhandahåller inte bara passande hyrbilar, du kan även skräddarsy din hyrbil med hjälp av våra tilläggstjänster. Oavsett om du väljer en lyxbil eller en av våra större minibussar kan du addera passande utrustning som exempelvis navigator eller barnstol. På vår hemsida genomför du enkelt din bokning och här kan du också se vilka tilläggstjänster som finns tillgängliga för respektive fordonskategori. När du bokar en bil kan vi tyvärr inte garantera specifika bilmodeller, men vi reserverar däremot en bil från din valda fordonskategori. Hyr en bil i Poissy och ta dig smidigt mellan de olika sevärdheterna i området.

Utforska Frankrikes pärlor med en bil från Sixt biluthyrning i Poissy

Med en hyrbil i Poissy kan du köra in till huvudstaden på under en timme. Det innebär att Eiffeltornet, Triumfbågen och alla klassiska museum är inom nära räckhåll. Du kan även besöka många av de andra sevärdheterna i närheten. Rakt söderut från staden, genom skogen Foret de Marly, kan du besöka det enorma palatset Versailles. Det tar mellan 30 och 40 minuter att köra till Versailles med en hyrbil från Poissy. Du som gillar golf finner även flera golfklubbar på bilavstånd från Poissy. Få ut mesta möjliga av din vistelse i Frankrike genom att hyra en bil hos oss på Sixt redan idag.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice