Biluthyrning
Puteaux
Fäll ihop
Frankrike // Puteaux
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Puteaux: Sixt biluthyrning online-bokning

Precis väster om Paris stadskärna ligger kommunen Puteaux. För dig som ska resa till huvudstaden är du mer än välkommen att besöka oss på Sixt. Vår biluthyrning i Puteaux kan hjälpa dig få en riktigt bra vistelse i Frankrike. Vi har flera bekväma bilar att välja bland; exempelvis sedaner, herrgårdsvagnar och minibussar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hyra bil i Puteaux på ett enkelt sätt!

 
 • Puteaux La Defense-Centrum
  34 Place de la Defense
  92800 Puteaux

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Boka på detta kontoret

 • Puteaux La Defense-Centrum

  Sixt Biluthyrning
  34 Place de la Defense
  92800 Puteaux

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

För dig som vill hyra bil i Puteaux finns Sixt redo att hjälpa dig

Att hyra bil i Puteaux är otroligt enkelt och tar inte särskilt lång tid. Du börjar med att välja ett kontor som passar dig bra. Vi har många kontor runtom i Paris, i Puteaux finns vi i centrum. Efter att valt kontor skriver du i vilka datum du vill ha en hyrbil i Puteaux. Därefter kommer vi att visa vilka fordon som finns tillgängliga under din vistelse. Välj en bil som passar din budget och dina önskemål. Du kan passa på att applicera tillval till din bil. Till exempel brukar navigator vara ett praktiskt tillval som gör det lättare att hitta mellan stadens alla sevärdheter. När du bokar en hyrbil i Puteaux reserverar du en bilgrupp, men inte en specifik bilmodell.

Spara tid och se mer av Paris

Istället för att vänta in bussar och tåg blir det avsevärt mycket lättare att istället kunna köra till dina sevärdheter. Paris ligger ett stenkast bort och det innebär massor av shopping, trevliga restauranger och såklart oändligt med sevärdheter. Här finns Louvren, Eiffeltornet och Triumfbågen. När du själv kan köra går det snabbare att ta dig från ena änden av stan till den andra. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vår biluthyrning i Puteaux och hoppas att din resa i Frankrike blir lyckad!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service