Biluthyrning
Saint-Viance
Fäll ihop
Frankrike // Saint-Viance
Change details

Hyra bil i Saint-Viance: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka den underbart mysiga staden Saint-Viance i södra Frankrike? I så fall står vi redo att hjälpa dig. Från vår biluthyrning i Saint-Viance kan du inte bara hämta ut en bil som passar dig, du kan dessutom anpassa bilen, göra den smidigare, bekvämare och smartare för just din resa. Vi har både rymliga kombibilar för familjen, smidiga och budgetanpassade personbilar samt kraftfulla och komfortabla 4x4-fordon. För dig som är i behov av en lastbil får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig med bokningen. Från vår biluthyrning i Saint-Viance är det enkelt att ta dig vidare till andra storstäder. Bland annat ligger både Bordeaux och Toulouse inom köravstånd.

 
 • Saint-Viance

  Sixt Biluthyrning
  ZAC de la Nau
  19240 Saint-Viance

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt när du ska hyra bil i Saint-Viance

Gör det enklare för dig själv när du ska ut och resa, välj att hyra bil i Saint-Viance redan innan du anländer. Från oss på Sixt kan du först välja vilken prisgrupp soom passar. Fyll sedan i de datum du vill ha din hyrbil i Saint-Viance. Nu kommer vi att samla alla våra tillgängliga fordonskategorier som du kan välja bland. Notera att vi tyvärr inte kan reservera en specifik bilmodell, däremot kan vi boka upp den bilgrupp du vill köra, oavsett om det är sedan eller herrgårdsvagn. Du har väl inte missat att du själv kan anpassa din bil? När du väljer att hyra bil i Saint-Viance från oss kan du nämligen lägga till många smarta extratjänster, bland annat navigator eller bilbarnstol.

Njut av en fin semester i Frankrike

Saint-Viance är en stad som bjuder på vacker natur. Runtomkring har man verkligen dragit nytta av de gröna kullarna, bland annat genom att bygga golfbanor. Om du själv intresserar dig för sporten finns Club de Golf de Brive cirka tio minuters bilfärd söder från oss. Om du vill göra en längre utflykt över dagen kan du ta dig till andra storstäder som exempelvis Bordeaux på två timmar. Få en bekväm och trevlig resa, boka din hyrbil i Saint-Viance hos oss!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service