Biluthyrning
Villeneuve-sur-Lot
Fäll ihop
Frankrike // Villeneuve-sur-Lot
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Villeneuve-sur-Lot: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydvästra Frankrike, inte särskilt långt från Bordeaux, ligger kommunen Villeneuve-sur-Lot. Om du ska besöka denna fina del av landet är du välkommen in till vår biluthyrning i Villeneuve-sur-Lot. Från oss på Sixt kan du välja och vraka mellan fina bilgrupper, vi har något för alla. Kanske vill du unna dig en extra lyxig hyrbil i Villeneuve-sur-Lot? Vad sägs då om våra sportbilar eller cabrioleter? För dig som hellre bokar ett fordon från vårt ekonomisegment har vi trevliga person- och kombibilar i modern modell. Våra 4x4-fordon är ett ypperligt val för dig som tänker köra längre distanser, kanske ta dig norrut eller söderut i landet. Vi på Sixt önskar dig en trevlig och bekväm resa!

 
 • Villeneuve-sur-Lot
  Ld Capel - Route de Bordeaux
  47300 Villeneuve-sur-Lot

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Villeneuve-sur-Lot

  Sixt Biluthyrning
  Ld Capel - Route de Bordeaux
  47300 Villeneuve-sur-Lot

  Må. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Fullända din hyrbil i Villeneuve-sur-Lot med våra extratjänster

När du ska hyra bil i Villeneuve-sur-Lot från oss på Sixt har du möjligheten att redan nu reservera en bilgrupp. Detta kan du göra online när du bokar din bil, dock kan du tyvärr inte reservera en enskild bilmodell. För att din resa i landet ska bli så trevlig, bekväm och smidig som möjligt kan du lägga till olika tillvalstjänster till din bil för att komplettera den. Bland annat kan tillval som GPS och bilbarnstol vara aktuellt. Du kan även komplettera försäkringarna eller registrera ännu en förare.

Utforska regionen genom att hyra bil i Villeneuve-sur-Lot

Genom att hyra bil i Villeneuve-sur-Lot kommer du få ut mer av din resa i Frankrike. Anledningen? Du hinner se mer saker eftersom det går snabbare att köra bil än att vänta in bussar och tåg. Dessutom får du med dig all packning på ett enkelt sätt. När du besöker den här delen av landet kan du passa på att besöka den vackra staden Bordeaux. Staden är kanske mest känd för sina otaliga vingårdar, men här finns även delikata restauranger och vackra omgivningar. I Villeneuve-sur-Lot kan du också hitta på en hel del. Kanske besöka Zanimoland, en djurpark belägen endast en kvarts bilfärd från kontoret. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Villeneuve-sur-Lot!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service