Biluthyrning
Gambia
Fäll ihop
Gambia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Gambia Sixt Biluthyrning

Varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Gambia! Vi på Sixt kan erbjuda våra kunder en omfattande fordonsflotta. Det ger dig möjlighet att välja bland ett stort urval av premiumbilar. Hos oss hittar du alltid bilar från premiumsegmentet, bland annat toppmoderna person- och kombibilar, samt rejäla 4x4-fordon.

Sixt - Ett enkelt sätt att hyra bil i Gambia

Med en välutrustad hyrbil i Gambia blir det inte bara enkelt att upptäcka fler sevärdheter och se fler områden. Du får även en bekvämare resa i landet. För att våra fordon ska passa dig riktigt bra erbjuder vi även ett antal tillvalstjänster. Du väljer själv den extrautrustning du anser vara viktig under din resa. Sixt möter ofta barnfamiljer på våra uthyrningskontor och ett av de vanligaste tillvalen de brukar välja att lägga till är en eller flera bilbarnstolar. Ibland är det bekvämt att lägga till en extra förare som kan köra din hyrbil i Gambia, då avstånden är långa. Är du under 25 år? Inga problem, på Sixt Biluthyrning i Gambia får du hyra bil från 22 års ålder. Hitta ett passande fordon i någon av våra många fordonsklasser, exempelvis en lyxbil, eller något mer prisvärt ur ekonomiklassen.

Trafikregler i Gambia

När du ska köra bil i Gambia är det bra att veta att högertrafik gäller, precis som i Sverige. De flesta större vägarna är asfalterade och väglaget är fint. Ska du däremot resa inåt landet, till mindre turisttäta områden, kan vägarna skifta i kvalitet. Många som bestämmer sig för att hyra bil i Gambia väljer därför ett fordon från 4x4-segmentet.

Kör längsmed Gambiafloden i en bekväm hyrbil

Börja din resa i Bijilo! Här finns Monkey Park (ett måste för barnfamiljen) samt den vackra stranden Bijilo Beach. Låt nästa anhalt bli huvudstaden Serrekunda och nationalparken Abuko Nature Reserve, där du får möjlighet att se både krokodiler och olika däggdjur. Efter att du utforskat den västra sidan under ett par dagar kan du ta bilen och åka österut med färjan från Banjul. Passa på att handla souvenirer på Albert Market innan du rullar in på färjan mot Barra. Vägarna här är i gott skick och du kör hela tiden längsmed den mäktiga Gambiafloden. Har du fler frågor om hyrbilar innan eller under ditt besök i Gambia? Vi på Sixt ser fram emot att hjälpa dig räta ut frågetecknen!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service