Biluthyrning
Banjul
Fäll ihop
Gambia // Banjul
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Banjul: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att resa till Västafrika? Kanske specifikt till Gambia? I så fall är du varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Banjul. Gambias huvudstad är en av de minsta i världen med knappt 50 000 invånare. Det är fördelaktigt att hyra bil i Banjul eftersom lokaltrafiken inte fungerar optimalt. Vi erbjuder lättkörda person- och kombibilar, samt kraftfulla större fordon som passar vid terrängkörning.

 
 • Banjul Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Yundum
  220 Banjul

  Må. - Sö.08:30 - 21:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Banjul, nära Banjul International Airport

Beroende på hur ditt upplägg för resan ser ut kan vi hjälpa dig hitta en passande bil som lever upp till dina krav och önskemål. För längre bilresor rekommenderar vi ett fordon ur 4x4-kategorin. Bokningen av din hyrbil i Banjul är lättast att genomföra via hemsidan. Här kan du nämligen passa på att göra olika tillval. Vi erbjuder bland annat bilbarnstolar, möjlighet att välja GPS och lägga till extra försäkring. Något som är värt att komma ihåg är att vi reserverar endast en bil från en specifik fordonsgrupp, exempelvis ekonomiklass, men inte enskilda fordon eller bilmodeller.

Bekvämare bilresor i Afrika med egen hyrbil från Banjul

Gambias huvudstad Banjul är en fascinerande stad med slående vacker arkitektur. Det finns hus bevarade från kolonialtiden, och flera av gatorna är flankerade av alléer av jättehöga träd. Närheten till havet gör sig också påmind hela tiden. När du väljer att hyra bil i Banjul kan du under din vistelse kombinera historia med havsbad. På det stora nationalmuseet, som ligger cirka 40 minuters bilfärd från Sixt, kan du ta del av områdets historia. En påminnelse om att landet bland annat varit en kolonial- och slavstat från 1400-talet och framåt. Om du har gott om tid kan du även ta färjan över till Barra, en myllrande hamnstad där du bland annat kan besöka Albert Market. Här finns bra möjligheter till souvenirköp av trämasker, vackra tyger och flätade korgar. Varmt välkommen att hyra bil i Banjul hos Sixt!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service