Biluthyrning
Serekunda
Fäll ihop
Gambia // Serekunda
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Serekunda: Sixt biluthyrning online-bokning

Hur låter en mix av spännande matkultur, storslagna vyer och dramatisk historia? Detta är vad de flesta resenärer som besöker Västafrika får uppleva. Vi på Sixt gör det möjligt för dig att hyra bil i Serrekunda, Gambias största stad. Här kan du välja bland ett stort urval fordon ur fordonsgrupperna person-, kombi- och 4x4-bilar. Hitta ett perfekt fordon för din vistelse, oavsett om du har med dig familjen eller reser i tjänsten.

 
 • Serekunda Bijilo
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  Må. - Lö.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Serekunda Bijilo

  Sixt Biluthyrning
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  Må. - Lö.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Anpassa din hyrbil i Serrekunda med lämpliga tillval

Gambia är ett bra land att upptäcka med bil. Gör planeringen så smidig som möjligt genom att förhandsboka din hyrbil i Serrekunda på hemsidan redan idag. Först väljer du fordonsgrupp, som ekonomiklass eller en bil med fyrhjulsdrift, och får sedan ett stort urval modeller att välja bland. När du hittat en bilmodell som känns rätt för din resa kan du anpassa fordonet med olika tillval. För familjer som reser med små barn kanske bilbarnstolar är att rekommendera? Du ser alla våra tillval på bokningssidan. När du vill hyra bil i Serrekunda online reserverar vi en bil ur fordonsgruppen. Däremot kan vi inte reservera specifika bilar eller bilmodeller.

Börja resan med att hyra bil i Serrekunda, Gambia

Om du redan förhandsbokat en bil på Sixt Biluthyrning i Serrekunda är det bara att hämta ut den vid ankomst. Därefter kan du påbörja den "riktiga" resan. I Serrekunda kan du utforska paradisliknande stränder med fantastiska surfmöjligheter, och handla mat och souvenirer på färgsprakande marknader. Är du historieintresserad bör du besöka nationalmuseet i Banjul, två mil öster om staden. Det är även i Banjul som färjestället med färjelinjen mot Barra ligger. Eftersom Gambia är känt för sin spektakulära flora och fauna kan det även vara roligt att besöka naturreservatet Abuko. I parken finns krokodiler, primater, buskbockar och mängder av fåglar. En minnesvärd utflykt endast 20 minuters biltur från Sixt Biluthyrning i Serrekunda. Vi ser fram emot att göra din resa roligare, smidigare och bekvämare.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service