Biluthyrning
Antimachia
Fäll ihop
Grekland // Antimachia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Antimachia: Sixt biluthyrning online-bokning

Njut av en smidigare resa i Grekland genom att hyra bil på Kos! Mitt på denna vackra ö hittar du staden Antimachia, en riktig semesterstad med sin närhet till havet, goda mat och spännande historia. Börja din vistelse här genom att hämta ut en hyrbil i Antimachia från oss på Sixt! Eftersom vi finns alldeles i närheten av Kos International Airport kan du snabbt och lätt ta dig till oss direkt när du landat. Har du dessutom förbokat din hyrbil online är det bara att hämta upp bilnycklarna från vår biluthyrning i Antimachia. För dig som vill se dig omkring, köra till folktomma stränder och hitta dolda skatter längs kusten, kan vi rekommendera ett 4x4-fordon. Dessa är kraftfulla och fungerar bra att köra med i svårare terräng. För stadskörning har vi bra person- och kombibilar. Om du söker en lyxbil kanske våra sportbilar och cabrioleter kan locka?

  • Inget kontor hittades i staden

Skräddarsy din hyrbil från Antimachia

När du ska besöka Grekland och vill hyra en bil i Antimachia kan vi på Sixt göra det lättare för dig att boka. Här på vår hemsida kan du genom några klick boka ett passande fordon för din vistelse. Börja med att välja den bilmodell du vill köra. Lägg sedan till våra tillval. Dessa har vi samlat för att ge våra kunder möjligheten att anpassa bilen efter deras egna behov och önskemål. Du kan bland annat applicera en navigator, något som kan vara till stor hjälp om du inte tidigare kört på Kos. Även bilbarnstolar kan vara bra om du reser med mindre barn. Kom ihåg att våra tillval kan variera beroende på vilket kontor du bokar hos. När du ska hyra bil i Antimachia och genomför din bokning via hemsidan bokar du en bilkategori och inte en specifik bilmodell.

Utforska den vackra ön på ett enkelt sätt

Antimachia är en stad full med sevärdheter. Här finns ett populärt museum där du kan ta del av stadens historia. Kör norrut via Epar.Od. Ko-Kefalou så kommer du till stadsmuseet på bara några minuter. När du väl befinner dig på den vackra ön vill du säkerligen snabbt ta ett dopp i havet, men vilken strand ska du välja? Mastichari Beach är en väldigt vacker sandstrand, belägen endast tio minuters biltur från vårt kontor. Här väntar solvarm, kritvit sand och ett turkost hav. Välkommen till vår biluthyrning i Antimachia!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service