Biluthyrning
Chios
Fäll ihop
Grekland // Chios
Change details

Hyra bil i Chios: Sixt biluthyrning online-bokning

Greklands vackra övärld är omåttligt populär bland turister och lockar med sitt turkosa, klara vatten, sina grönskande kullar och vita stenhus. För dig som söker efter en härlig semesterort men vill undvika de största turistmassorna, är ön Chios ett bra val. Vår biluthyrning på Chios tillhandahåller mängder av fordonskategorier för dig att välja bland. Hos oss kan du hyra fordon både ur premiumgruppen och ekonomigruppen. Vi erbjuder smidiga person- och kombibilar och lyxiga sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Beroende på hur din resa ser ut kan vissa fordonstyper lämpa sig bättre än andra. Ett fyrhjulsdrivet fordon kan exempelvis vara att föredra när du ska utforska mer svåråtkomliga platser på ön. När du vill hyra en bil på Chios kan du enkelt förboka på vår hemsida. Här ser du också vilka biltyper vi erbjuder på respektive kontor.

  • Inget kontor hittades i staden

Praktiskt med egen hyrbil i Chios

När du väljer att hyra bil på Chios från oss på Sixt kan du räkna med att hitta en bil som passar perfekt för just din resa. Hur kan vi hjälpa dig med detta? Genom ett stort urval av tillvalstjänster kan du som kund enklare anpassa och skräddarsy bilen så den passar perfekt för just din vistelse. Välj att lägga till ett smart navigationssystem eller registrera ytterligare en förare om du vill kunna dela upp körningen under längre sträckor. Vi bjuder på obegränsade kilometer så att du utan problem kan köra även längre sträckor på ön. Att hyra bil i Chios från vårt kontor är smidigt, men kom ihåg att du endast reserverar en bilkategori, inte en specifik bilmodell. Vi ser alltid till att applicera dina tillval till bilen du sedan hämtar ut när du anländer till kontoret. När du bokar online kan du genast se vilka olika tillval som erbjuds på respektive kontor.

Utforska vackra, älskade Chios

Som landets femte största ö erbjuder Chios något för de flesta besökarna. Här kan du givetvis njuta av härliga bad. Besök exempelvis stranden Karfas som ligger endast en kvart från vår biluthyrning i Chios. Förutom bad är Chios i sig otroligt vackert. Staden har många mysiga tavernor och caféer där du kan njuta av en kopp kaffe. För dig som vill utforska mer av öns inland kan vi rekommendera att du kör till byn Pyrgi, en mysig stad med trånga gränder och chansen att uppleva det "äkta Grekland". Hit tar det cirka en halvtimme från vårt Sixt-kontor med en egen hyrbil i Chios.

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice