Biluthyrning
Ioannina
Fäll ihop
Grekland // Ioannina
Change details

Hyra bil i Ioannina: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att besöka Grekland? Få ut så mycket som möjligt av din vistelse genom att hyra bil i Ioannina hos oss på Sixt. Vår stora fordonsflotta har ett varierat utbud av bilar, från ekonomi- till premiumklass. Välj den kategori som passar just din resa. Våra personbilar och kombibilar täcker de flesta behoven. Vill du ha en bekväm lyxbil? Välj i så fall fordonskategorier som sportbil, cabriolet och 4x4. Vi kan hjälpa dig hitta en passande bil, oavsett om du är här på en jobbresa eller på semester. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Ioannina, en vacker stad mitt i Grekland.

 
 • Korfu Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Må. - Sö.06:30 - 22:00
  Helgdag06:30 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Korfu

  Sixt Biluthyrning
  46A, El. Venizelou St.
  491 00 Corfu

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

En behaglig resa med Sixt biluthyrning i Ioannina

Att hyra bil i Ioannina gör det enklare för dig att köra till stadens alla sevärdheter. Använd hemsidan för att både boka en hyrbil i Ioannina och ange vilka tillvalstjänster du vill ha. Med hjälp av dessa extratjänster kan du bland annat skräddarsy bilens försäkring och skydd, lägga till en förare eller ange att du vill ha en navigator. Vi kan inte garantera att du får en viss bilmodell eftersom vi endast bokar en bil från fordonskategorin. Däremot ser vi alltid till att du får de tillvalstjänster du valt. Tänk på att tillvalstjänsterna kan skilja sig åt mellan våra kontor. Du kan jämföra både bilutbud och tillvalstjänster här på hemsidan. För att hyra bil i Ioannina måste du vara minst 21 år gammal.

Njut av din vistelse med en hyrbil från Ioannina

Även om staden ligger långt från havskusten kommer du att ha nära till vattnet när du besöker Ioannina. Staden är belägen precis vid en insjö och den bjuder på flera fina vyer. Bara en kort biltur norr om staden, strax öster om Ioannina flygplats, finns de spektakulära Perama-grottorna. De räknas bland några av de vackraste grottorna i hela Europa. Kör även till några av de populära museerna i staden, som exempelvis Archaeological Museum of Epirus och Byzantine Museum. Välkommen att boka en bil från vårt kontor i Ioannina redan idag.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service