Biluthyrning
Kallithea
Fäll ihop
Grekland // Kallithea
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kallithea: Sixt biluthyrning online-bokning

Längtar du efter sol och bad? Då kommer Kallithea i norra Grekland inte göra dig besviken. Kanske har du redan bokat biljetter hit? Då är du varmt välkommen att besöka vår biluthyrning i Kallithea. Vi på Sixt kan underlätta din resa genom att erbjuda en passande bil. En hyrbil i Kallithea gör att du snabbare kan ta dig runt, hitta folktomma stränder och enkelt köra till historiska sevärdheter. Från närmsta flygplats, Thessaloniki flygplats, är det cirka en timmes körsträcka in till oss. Hos vår biluthyrning i Kallithea har du möjlighet att välja en bil i en passande prisklass och med olika egenskaper. Vi har prisvärda person- och kombibilar som fungerar utmärkt för såväl barnfamiljen som för paret. Kolla gärna in våra 4x4-fordon också, dessa gör det lättare att ta dig fram till mer svåråtkomliga platser. För dig som vill köra en äkta lyxbil har vi fina sportbilar och cabrioleter.

 
 • Thessaloniki Flygplats
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Må. - Fr.09:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Thessaloniki Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Biluthyrning
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Må. - Fr.09:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Smidigt att hyra bil i Kallithea via vår hemsida

Det tar varken lång tid eller är svårt att hyra bil i Kallithea. Du kan till och med förboka en bil online hemma från Sverige innan du ens åker iväg. Detta är oftast att rekommendera då du slipper ta itu med bokningen när du väl anländer. På hemsidan väljer du snabbt och lätt en passande bil. Därefter kan du applicera tillval som navigator, registrera fler förare till bilen och mycket mer. Anpassa din hyrbil i Kallithea som du känner för och få en bekvämare körupplevelse. Som du ser när du bokar skiljer sig ålderskraven mellan 21 och 25 år, beroende på vilken bilmodell du väljer, exempelvis premium- eller ekonomiklass. Vi kan heller inte reservera specifika bilmodeller, men garanterar alltid en likvärdig bil från till val av fordonskategori.

Genom att hyra bil i Kallithea kan du se dig omkring

Kallithea visar verkligen upp Grekland från sin bästa sida. Här finns många vackra stränder med vit, pudrig sand och turkost hav. Du kan även stanna till på en mysig taverna med havsutsikt och njuta av en äkta grekisk sallad eller färsk calamari. En av de finaste stränderna i närheten är Kallitheas Beach, som ligger bara en halv kilometer från ett av våra kontor i staden. För mer historiska sevärdheter har du exempelvis Temple of Ammon Zeus, som är väl värt ett besök. Vi på Sixt hälsar dig välkommen och hoppas att du får en riktigt härlig och avkopplande resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service