Biluthyrning
Kavala
Fäll ihop
Grekland // Kavala
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kavala: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut mesta möjliga av din vistelse i östra Grekland genom att hyra en bil på Sixt biluthyrning i Kavala. Oavsett om du är ute efter en lyxbil eller en enklare variant, ett litet, lättparkerat fordon eller en minibuss står Sixt omfattande fordonspark till din tjänst. På vår biluthyrning i Kavala kan du välja ur följande kategorier: personbil och kombibil, sportbilar och cabriolet, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Kavala hos Sixt!

  • Inget kontor hittades i staden

Utrusta din hyrbil i Kavala efter dina önskemål

Vi har en mängd olika sorters kunder på vår biluthyrning i Kavala. Vissa reser ensamma, andra i grupp, en del är här i affärer, andra för att hälsa på släkt eller vänner eller bara turista i området. För vissa är det viktigt med en tilläggsförsäkring, för andra en bilbarnstol, medan några absolut vill ha satellitnavigering när de ska hyra bil i Kavala. Vi erbjuder därför en rad olika tilläggstjänster, beroende på kontor och bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Kavala garanterar vi en viss fordonstyp, men inte en speciell bilmodell.

Upptäck Thrakien med din hyrbil i Kavala

Hamnstaden Kavalas tydligaste koppling till Sverige är Souidiko Spiti, som betyder Svenska huset. Huset byggdes av Svenska Tobaksmonopolet, som på 1930-talet importerade en stor mängd tobak från de här trakterna, och behövde bostäder för sin personal. I dag använt det som en gästbostad för svenska kulturarbetare. Just handeln med tobak var länge viktig för stadens ekonomi, och många av Kavalas finaste byggnader uppfördes med pengar från denna handel. Är du här någon gång mellan juli och september kan du njuta av musik och teater inom ramen av Philippi-festivalen, en av de mest betydelsefulla av sitt slag i Grekland. Saknar du en storstad så ligger Thessaloniki bara en och en halv timmes bilväg bort.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service