Biluthyrning
Lesbos Flygplats
Fäll ihop
Grekland // Lesbos // Lesbos Flygplats
Change details

Hyra bil Lesbos Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Mytilini Airport
  81100 Lesvos GR +30-2251061665
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: MJT
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 22:00
Helgdag07:00 - 22:00
 
 
 • Hyrbil på kontoret Lesbos Flygplats

Om du planerar att hyra bil vid Lesvos flygplats kan Sixt erbjuda ett brett sortiment av hyrbilar till ekonomiska priser. Bilarna finns bland annat i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, minivan och lyxbil och du kan beroende på ditt val av hyrbil även lägga till tjänster som tilläggsförare och satellitnavigering, försäkring, obegränsad milkostnad, barnstolar samt uthyrning för förare under 25 år med mera. Var vänlig och ta själv reda på exakt vad som gäller för den plats just du befinner dig på.

Att hyra bil vid Lesvos Flygplats - MJT

Flygplats Lesbos ligger ungefär 8 kilometer söder om öns huvudstad Mytilene och hit ankommer dagligen flyg från både Aten och Thessaloniki, medan ön under sommaren även trafikeras av flyg från andra grekiska öar. När du har landat behöver du bara följa skyltarna till biluthyrning Lesvos Flygplats som ligger på adressen Mytilini Airport 81100 Lesvos, där du både kan hämta ut och återlämna din Sixt hyrbil. Tillgängligheten för specifika bilmärken kan inte garanteras då detta endast gäller för bilmärken.

Minnesvärda platser och sevärdheter att uppleva med hyrbil från Biluthyrning Lesvos flygplats

En av ön Lesbos mest kända sevärdheter är den förstenade skogen som för cirka 20 miljoner år sedan begravdes av vulkanaska efter ett vulkanutbrott och på så sätt bevarades. Huvudstaden Mytilene erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger och kaféer och på marknadsgatan Ermou hittar du ett gemytligt stråk med antikbutiker, små affärer och udda restauranger. Andra sevärdheter är det gamla Kastro som till stor del ligger i ruiner, den antika teatern från 200-talet f. Kr, ett arkeologiskt museum som innehåller en mängd föremål från de olika utgrävningarna på Lesbos och katedralen Agios. Byn Pétra med sin fantastiska sandstrand som stäcker sig nästan längs med hela bukten erbjuder både sol, bad och skön skugga under pinjeträden och är mycket välbesökt av turister. Lesbos med sin frodiga och bergiga miljö lämpar sig även bra för vandring och här finns även flera varma källor. Genom att hyra bil på Lesvos flygplats hinner du se och uppleva allt du vill på denna undersköna plats. Sixt står redo att lämna över nycklarna så att du kan påbörja äventyret direkt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 22:00
Helgdag07:00 - 22:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Lesbos Flygplats MJT Mytilini Airport 81100 Lesvos 39.058084, 26.598179 +30-2251061665

Sixtkontoret Lesbos Flygplats MJT

Mytilini Airport
81100 Lesvos
 
Tel. +30-2251061665

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice