Biluthyrning
Moudania
Fäll ihop
Grekland // Moudania
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Moudania: Sixt biluthyrning online-bokning

Endast 20 minuter söder om Chalkidike och ungefär 50 minuter från centrala Thessaloniki, ligger den charmiga kuststaden Moudania. Vi på Sixt finns också här! Vår biluthyrning i Moudania ligger alldeles vid stranden och i närheten av väg 25 som leder till flera större städer. För dig som ska semestra i härliga Grekland kan vi på Sixt hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Moudania! När du kan köra själv blir det lättare att se dig omkring, särskilt med tanke på att lokaltrafiken kan vara svår att nyttja om du inte kan språket. Från vårt kontor i staden har du möjlighet att hyra bil i Moudania från både premiumsegmentet och vår ekonomiklass. Kolla in våra sportbilar och cabrioleter om du vill köra en riktig lyxbil, eller se över vårt utbud av person- och kombibilar.

 
 • Thessaloniki Flygplats
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Må. - Fr.09:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Thessaloniki Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Biluthyrning
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Må. - Fr.09:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Vår biluthyrning i Moudania är en bra utgångspunkt för din vidare resa

Att hyra bil i Moudania gör resan både enklare och mer flexibel. Du kan köra vart du vill, när du vill och stanna till när du känner för det. Vi hjälper dig gärna att genomföra bokningen om du behöver hjälp. Du kan ringa oss så går vi igenom dina önskemål. Ett annat väldigt enkelt sätt att förhandsboka en hyrbil i Moudania är genom att reservera en bilgrupp online. Vår hemsida är enkel att navigera och här kan du inte bara välja ut en bilkategori, du kan dessutom lägga till olika extratjänster. Ett tips på en extratjänst som kan vara fördelaktig är navigatorn. Denna hjälper dig köra rätt och snabbt hitta till olika platser. Om du vill köra långt, kanske till andra städer, kan vi tipsa om att registrera en extra förare till bilen. Då kan du och din partner eller vän dela upp körningen. Var vänlig notera att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.

Smidigt att hyra bil i Moudania för att utforska omgivningarna

Oavsett om du vill krypa i grottor, ligga och lata dig på en vit sandstrand eller besöka historiska sevärdheter, finns här något för alla. Endast 25 minuter från oss når du Petralona Cave, en fantastisk grotta. Fortsätter du att köra norrut kan du även besöka den vackra gamla kyrkan Church of St. Panteleimon. Du kör hit på 40 minuter via A/D Thessalonikis Neon. Du får såklart heller inte glömma alla underbara sandstränder i omgivningarna. Kör exempelvis till Sarti Beach, en av områdets vackraste stränder. Hit tar det strax över en timme att köra. Välkommen till Grekland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service