Biluthyrning
Nidri
Fäll ihop
Grekland // Nidri
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nidri: Sixt biluthyrning online-bokning

I regionen Joniska öarna, i västra Grekland, ligger staden Nidri. Här är du varmt välkommen till vår biluthyrning i Nidri. Den vackra staden ligger väldigt nära havet och fina stränder lockar årligen mängder av semesterfirare. Kanske ska du hit på jobb? Oavsett syfte med din resa kan vi på Sixt hjälpa dig genom att erbjuda en passande hyrbil i Nidri. När du kan köra själv blir det lättare att ta dig fram och lägga upp din resa efter eget huvud. Kanske vill du besöka Aten? Kör i så fall via E65:an från vår biluthyrning i Nidri så når du huvudstaden på knappt fem timmar. Välj ut en hyrbil i Nidri som passar just dig. Vi har smidiga person- och kombibilar samt rejäla 4x4-fordon.

  • Inget kontor hittades i staden

Applicera extratjänster när du ska hyra bil i Nidri

En väldigt stor fördel med att hyra bil i Nidri från oss på Sixt är det stora utbudet av extratjänster. Vi vet att ingen resa är den andra lik och just därför har vi valt att samla allt från navigatorer och bilbarnstolar till utökade försäkringar och mycket mer. Boka online så ser du alla våra extratjänster och kan enkelt lägga till det som känns relevant. Beroende på om du bokar en bil från premiumsegmentet eller från vår ekonomiklass kan ålderskraven se lite olika ut. Notera även att det inte går att boka enskilda bilmodeller. Du väljer istället fordonsgrupp när du ska hyra bil i Nidri.

Njut av sol, bad och god mat

Med en egen bil kan du få ut mycket mer av din resa i Grekland. För dig som landar på Aktion National Airport tar det bara 40 minuter att köra till vårt kontor. Väl på plats har du nära till mängder av sevärdheter. Kanske vill du börja med ett härligt dopp i det blå? Kör ner till Mikros Gialos, en biltur på 20 minuter söderut. Här väntar en drömlik och vit sandstrand med ett turkost hav. Efter ett dopp i havet kanske lite mat kan sitta gott? Staden är full av mysiga tavernor. Kanske knorrar det i magen efter lite kalamari? Eller varför inte en grekisk sallad? Alternativen är många. Vi ser fram emot att välkomna dig till vackra och solsäkra Grekland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service