Biluthyrning
Nikiti
Fäll ihop
Grekland // Nikiti
Change details

Hyra bil i Nikiti: Sixt biluthyrning online-bokning

Dags för semester? Nikiti i nordöstra Grekland välkomnar alla som är sol- och badsugna. Staden ligger i mellersta Makedonien, en vacker region med härliga stränder och turkost hav. Gör din resa ännu bättre genom att hyra en bil i Nikiti från oss på Sixt! Att kunna köra själv innebär stor frihet, särskilt eftersom det annars kan vara svårt att ta sig runt i dessa delar av landet. Vår biluthyrning i Nikiti ligger cirka en och en halv timme från Thessalonikis flygplats och härifrån kan du enkelt välja ut en bil som passar just din resa. Vi tillhandahåller bilgrupper för alla resenärer, oavsett typ av resa. För barnfamiljen kanske en rymligare kombibil kan passa. Vi har även personbilar, sportbilar och cabrioleter. Lyxbil i form av sportbilar är ett riktigt populärt val, särskilt i ett varmt land. För körning i mer svåråtkomlig terräng rekommenderar vi gärna ett av våra 4x4-fordon.

  • Inget kontor hittades i staden

Besök oss på Sixt när du vill hyra en bil i Nikiti

Förutom att vår biluthyrning i Nikiti tillhandahåller flertalet fordonsgrupper, ger vi dig även möjlighet att skräddarsy din bil. Vårt tips är att du bokar din bil redan innan du anländer till Grekland. Anledningen? Då slipper du oroa dig för att bilen du vill köra inte är tillgänglig. Att förhandsboka en hyrbil i Nikiti online är superenkelt, det tar bara några minuter. Börja med att välja en fordonsgrupp som känns bra, applicera därefter olika extraval som gör bilen ännu bekvämare. Vi kan bland annat lägga till en navigator eller utöka försäkringarna. Om du vill går det även bra att registrera en extra förare. Att hyra bil i Nikiti är smidigt, enkelt och roligt, precis som vi vill ha det! Tyvärr kan vi inte boka upp enskilda bilmodeller, men vi reserverar däremot en likvärdig bil från ditt val av fordonsgrupp.

Se mer av Grekland med en hyrbil från Nikiti

De flesta som besöker soliga Nikiti har bråttom att ta ett dopp i havet och det är mer än förståeligt. Ta din bil till Kalogria Beach, en fantastisk sandstrand belägen endast 10 minuters körsträcka från vårt kontor. Om du också älskar den grekiska mytologin kan du passa på att besöka lite historiska sevärdheter och kulturella byggnader, exempelvis Sofronios Basilica. Detta är en spännande ruin efter en mycket gammal katedral. Här kan du se fantastisk mosaik från 1600-talet. Få en mer händelserik och rolig resa med en egen bil! Välkommen till Grekland!

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service