Biluthyrning
Pigadia
Fäll ihop
Grekland // Pigadia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pigadia: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt på den vackra och idylliska ön Karpathos ligger huvudorten Pigadia. Här kan du även besöka oss på Sixt om du ska hit på semester. Vår biluthyrning i Pigadia når du enkelt, särskilt om du anländer med flyget. Vi har ett kontor beläget cirka 30 minuters bilfärd från Karpathos Island National Airport. Från oss på Sixt har du möjlighet att hyra bil i Pigadia och därmed göra din vistelse på ön ännu smidigare. Välj först ut den fordonsgrupp som känns bäst lämpad för din vistelse. Därefter kan du skräddarsy din hyrbil i Pigadia med hjälp av våra praktiska tillvalstjänster. Från våra kontor i staden kan du hyra bekväma och moderna person- och kombibilar.

  • Inget kontor hittades i staden

Fria kilometer när du väljer att hyra en bil i Pigadia

När du väljer att hyra bil i Pigadia hos oss på Sixt bjuder vi på fria kilometer. Detta underlättar såklart för dig som vill köra längre sträckor, exempelvis för att besöka andra städer. Men kom även ihåg att du kan addera andra praktiska tilläggstjänster till din hyrbil i Pigadia. En navigator kan vara fördelaktig om du inte tidigare har kört i Grekland. Den hjälper dig att hitta fram snabbare samt undvika risken att missa viktiga avfarter. Om du vill köra långt i landet kan det vara bra att registrera ytterligare en förare till bilen redan när du förhandsbokar. Då kan du och din partner eller vän dela upp körningen mellan varandra. Vänligen notera att vi tyvärr inte bokar enskilda bilmodeller vid onlinebokningar. Vi reserverar däremot en likvärdig bil från ditt val fordonskategori.

Börja din resa hos vår biluthyrning i Pigadia

Vårt kontor i staden ligger väldigt strategiskt till. Dels finns vi alldeles intill havet, om du eventuellt vill börja din resa med ett dopp innan du kör vidare. I närheten av oss finns dessutom väldigt bra färjeförbindelser som tar dig till öar som Kasos, Heraklion och Santorini. En av områdets vackraste stränder är tvivellöst Achata Beach, dit du tar dig på knappt 20 minuter med bil från kontoret. På Karpathos finns väldigt många vackra bergsbyar som du enkelt tar dig till med bil. Kör till den pittoreska fiskebyn Lefkos på 40 minuter. Välkommen till Grekland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service