Biluthyrning
Poros
Fäll ihop
Grekland // Poros
Change details

Hyra bil i Poros: Sixt biluthyrning online-bokning

Poros i södra Grekland består av två vackra öar, Sphairia och Kalaureia. Ska du hit på en solig och avkopplande semester? Besök i så fall vår biluthyrning på Poros! Vi på Sixt finns här för att hjälpa dig med din bilburna resa, oavsett om du enkelt vill hämta ut en hyrbil på Poros eller om du även vill ha tips på saker att hitta på i regionen. Från oss tar du dig enkelt runt på ön och kan via färjor även besöka andra öar. När du vill hyra bil på Poros kan du boka antingen en bekväm personbil eller en rymlig och trevlig kombibil.

 
 • Poros Hamn

  Sixt Biluthyrning
  Poros Port
  18020 Poros

  Må. - Sö.07:30 - 23:00
  Helgdag07:30 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

 • Poros/New Aegli Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Askeli Beach
  18020 Poros

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Lös hela bokningen redan idag via vår hemsida

För dig som gillar att förbereda så mycket som möjligt inför resan kommer du att bli glad att höra att du redan nu kan hyra bil på Poros. Du har möjlighet att reservera en valfri bilgrupp och sedan komplettera den med olika extratjänster. Däremot har vi inte möjlighet att boka upp specifika bilmodeller. För att boka din hyrbil på Poros gör du så här; börja med att fylla i de datum du ska ha hyrbilen. Därefter får du upp träffar på de tillgängliga bilgrupper vi har. Välj ett fordon du gillar och applicera sedan praktiska tillval som exempelvis ett utökat försäkringspaket eller registrering av extra förare. På hemsidan ser du alla våra tillval när du ska hyra bil på Poros.

Poros är mer än bara stränder

Att Grekland är känt för sina paradisiska öar, kritvita stränder och turkosa hav är inget att hymla med. Men det finns så mycket mer att utforska när du besöker Poros. Om du gillar historia är det här rätt land att besöka. Den grekiska mytologin finns ständigt närvarande. Besök gärna Archaeological Museum of Poros som ligger på öns södra sida. Med din bil kan du köra hit och sedan ta dig vidare längs med kusten. Fördelen med att köra själv är att du kan stanna till när du vill för att ta dig ett svalkande dopp. En trevlig strand är Lemonodasos som ligger mittemot Poros på den södra sidan av ön. Med hjälp av oss på Sixt biluthyrning på Poros kan du njuta av en härlig semester i Grekland!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice