Biluthyrning på Santorini Fira

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Santorini Fira

Adress

25th March street, 847 00 Santorini, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
10:00 - 18:00
Helgdagar
10:00 - 18:00

Våra tjänster på Santorini Fira

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Den vackra paradisön Santorini blir ännu med bättre med hjälp av en hyrbil från oss på Sixt. Det ger dig nämligen möjlighet att utforska Grekland på egen hand och se till att du får uppleva så mycket som möjligt. Med en hyrbil i Santorini Fira når du ställen som annars är otillgängliga. Särskilt bekvämt blir det tack vare våra kategorier som är särskilt framtagna för att passa olika typer av resenärer. Här kan du hitta en hyrbil i kategorier som 4x4, lyxbil, cabriolet och kombi för att nämna några. Det gör att du enkelt kan matcha dina behov med en bil i vårt utbud när du vill hyra bil i Santorini Fira. Dessvärre kan vi inte utlova en särskild bilmodell, men du får alltid en hyrbil i Santorini Fira med rätt egenskaper för just din resa.
Hyra bil vid Santorini Fira

Hyra bil vid Santorini Fira

Med extratjänster blir din resa till Santorini ännu bekvämare. Här på Sixt ger vi dig nämligen chansen att välja alltifrån GPS till bilbarnstol till din bil och på så sätt försäkra dig om att din resa blir precis så som du vill ha den. Dessutom har vi tjänster som extra förare och kompletterande försäkring att erbjuda dig som vill hyra bil i Santorini Fira. Oavsett vad du har för ärende i Fira kan vi ordna en bil för dig. Vi på Sixt hälsar dig hjärtligt välkommen till vårt kontor och hoppas att vi får hjälpa dig att hitta din hyrbil i Santorini Fira!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Santorini Fira

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Santorini Fira.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Santorini Fira?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Santorini Fira?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Santorini Fira genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 1 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Santorini Fira

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Santorini Fira?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Santorini Fira

Visa mer