Biluthyrning
Skala Kallonis
Fäll ihop
Grekland // Skala Kallonis
Change details

Hyra bil i Skala Kallonis: Sixt biluthyrning online-bokning

Skala Kallonis är en vacker stad på ön Lesbos, den tredje största ön i den grekiska övärlden. Om du ska hit på semester får du gärna besöka vår biluthyrning i Skala Kallonis. I staden erbjuder vi på Sixt en så kallad "Delivery Service". Detta innebär att vi kan köra ut din hyrbil i Skala Kallonis till en valfri adress, exempelvis till ett hotell i staden. Vi hämtar sedan upp bilen när din vistelse är över. Från oss har du möjlighet att hyra bil i Skala Kallonis från premium- och ekonomiklass. Via hemsidan kan du förboka en person- eller kombibil, men även lyxigare fordon som sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Gör din resa enklare, smidigare och bekvämare genom att hyra en bil i Skala Kallonis från oss på Sixt!

  • Inget kontor hittades i staden

Tilläggstjänster hos vår biluthyrning i Skala Kallonis

Det finns många fördelar med att hyra en bil i Skala Kallonis från oss på Sixt. Dels kan du förhandsboka en bil via vår hemsida. Då slipper du lägga ner värdefull semestertid på bokningen när du väl är på plats i Grekland. Vi kör ut din bil dit du befinner dig. Med andra ord är det bara att lasta in bagaget och köra iväg. På vår hemsida ser du hur du ska göra för att boka. Du behöver bara fylla i den adress dit du vill ha din bil levererad och du kan även applicera tillval till din hyrbil i Skala Kallonis. Varför inte lägga till en navigator i samband med din bokning? Med den i bilen slipper du missa viktiga avfarter och köra vilse. Du kan även registrera ytterligare en förare eller utöka försäkringarna. Kilometrarna behöver du inte bekymra dig över, vi bjuder på fria kilometer till din hyrbil i Skala Kallonis.

Lesbos, en vacker ö full med historia

Lesbos är en fantastisk ö med tanke på det rika kulturarv som finns här. Du kan besöka spännande museum, vandra i trollbindande skogar och se gamla borgar. Kör till Natural History Museum of the Lesvos Petrified Forest, en bilresa som tar drygt en timme från Skala Kallonis. Museet ger dig en bättre inblick över den förstenade skogen som finns i området. En annan spännande sevärdhet är Castle of Mytilene, en gammal borg belägen cirka en timme österut. Självklart vill du hinna med lite härliga bad också! Kör till den närliggande stranden vid Achladeri, en biltur på cirka 20 minuter från vår biluthyrning i Skala Kallonis. Trevlig resa och välkommen till Grekland!

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice