Biluthyrning
Skiathos
Fäll ihop
Grekland // Skiathos
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Skiathos: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till den vackra ön Skiathos. Denna del av Grekland är välutvecklad för alla typer av turister, från paret som söker sol, bad och romantiska middagar till barnfamiljen som vill ha både nöje, spänning och avslappning. Med bilgrupper som 4x4, personbil och kombibil kan vi klara av alla typer av vistelser. Låt oss hjälpa dig hitta en passande bil inför din vistelse. Välkommen till vår biluthyrning på Skiathos.

  • Inget kontor hittades i staden

Kör till alla sevärdheter med en hyrbil på Skiathos

Vi på Sixt har inte bara flera olika typer av bilgrupper som du kan välja mellan. Använd våra tillvalstjänster för att anpassa din hyrbil på Skiathos efter dina behov och krav. Utöka bilförsäkringen och lägg till olika skydd för att göra din resa säkrare. Reser du med mindre barn kan det vara nödvändigt att lägga till bilbarnstol i en passande storlek. Vi kan inte garantera enskilda bilmodeller men vi kan utan problem reservera en bil från den valda kategorin. Vårt utbud av bilar och tillvalstjänster varierar mellan våra kontor i Grekland. Vid längre bokningar bjuder vi på fria mil. Kom ihåg att minimiåldern för att hyra bil på Skiathos är 21 år.

Vi hjälper dig få ut mer av din vistelse

Genom att hyra bil på Skiathos kan du snabbt ta dig till dina destinationer. Ön är omgiven av otaliga spännande platser. Norr om Skiathos flygplats finns det både ett kloster, Moni Evaggelistrias, och flera trevliga stränder att besöka. Se till att hyra bil på Skiathos som klarar av grusiga småvägar om du vill kunna köra till alla sevärdheter. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig ta del av denna vackra ö. Kom in till vårt kontor så kan vi ge dig fler tips på fina platser att köra till och småbyar att besöka. Eftersom Skiathos både har höga berg, mycket natur och otroliga stränder kan du hitta flera vyer som får dig att tappa hakan. Välkommen till vår biluthyrning på Skiathos!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service