Biluthyrning
Thassos
Fäll ihop
Grekland // Thassos
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Thassos: Sixt biluthyrning online-bokning

Thassos är en ö som tillhör de Nordegeiska öarna. Precis som på de flesta grekiska öarna kan du här njuta av sol, bad och paradisstränder. Vår biluthyrning på Thassos har ett stort utbud med bilar för dig som vill kunna köra till stränderna på egen hand. Vi på Sixt har personbilar, kombibilar och minibussar som är redo för alla typer av vistelser, även om det oftast handlar om upptäcktsfärder till öns sevärdheter och stränder. Du kan ringa in till kontoret för att boka en hyrbil på Thassos eller göra din bokning direkt via hemsidan.

  • Inget kontor hittades i staden

Nära till öns alla sevärdheter och stränder med en hyrbil på Thassos

Oavsett vilken bil du väljer när du ska hyra en bil på Thassos kan du välja bland diverse tillvalstjänster. Dessa kan du använda för att anpassa bilen utefter dina behov. Barnfamiljen kan exempelvis lägga till en eller flera bilbarnstolar. Du kan även registrera en extra förare och på så sätt avlasta varandra under er vistelse. Observera att vi inte kan lova att du får en specifik bilmodell, däremot får du alltid en likvärdig hyrbil på Thassos utifrån ditt val av fordonskategori. Endast förare som är 21 år eller äldre får köra våra bilar.

Hyr en bil på Thassos för att få ut mer av din vistelse i Grekland

Låt inte bussar och taxibilar begränsa din semester på denna vackra ö. Se istället till att du njuter maximalt av det otroliga landskapet, de mysiga lagunerna och naturligtvis de fantastiska stränderna med en egen bil från Sixt. Hämta ut en passande bil från vår biluthyrning på Thassos och ge dig ut på äventyr direkt. Ett tips är att köra till den västra delen av ön. På området Kallirachi-Maries finns det nämligen flera intressanta ruiner från antika Grekland. Om du vill se fler ruiner och gamla byggnader kan du besöka Ancient Agora på den norra delen av ön.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service