Biluthyrning
Nuuk
Fäll ihop
Grönland // Nuuk
Change details

Hyra bil i Nuuk: Sixt biluthyrning online-bokning

Nuuk är en stad på Grönlands västkust. Planerar du att åka hit kan du enkelt hyra en bil i Nuuk hos oss på Sixt. Vi ger dig möjlighet att välja mellan flera olika typer av bilar, från personbilar och kombibilar i både ekonomi- och lyxklass till praktiska 4x4-bilar. Skulle det vara halt på vägarna, vilket det nästan alltid är, inkluderar vi dessutom vinterdäck på alla våra bilar. Välkommen att hyra en bil i Nuuk hos oss!

 
 • Nuuk

  Sixt Biluthyrning
  Industrivej 18
  3900 Nuuk

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Med Sixt biluthyrning i Nuuk blir din vistelse smidigare

Detta är Grönlands största stad och fungerar även som lokal huvudstad, även om den egentliga huvudstaden är Köpenhamn, då ön tillhör Danmark. Med vår hjälp kan du hämta ut en hyrbil i Nuuk som passar just dina önskemål och förutsättningar. Om du planerar att köra långt från staden rekommenderar vi att du bokar en 4x4-bil. Du kan lägga till en bilbarnstol om du är här med barn. När du ska hyra en bil i Nuuk är det värt att notera att vi endast reserverar en bil från den valda bilkategorin och att bilmodellerna har olika åldersgränser, från 19 år till 25 år.

Grönland, en vacker destination både sommartid och vintertid

De flesta som besöker Nuuk är här för att ta del av det magiskt vackra landskapet. Det kan dock bli riktigt kallt här under vintern. Även om själva staden är liten kommer du att glädja dig åt att kunna köra din hyrbil i Nuuk när det är som kallast, att promenera när det både blåser och snöar är sällan lockande. Staden och regionen är även vacker under sommaren då det lite mildare klimatet gör det möjligt att vandra långt och länge utan problem. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse när du anländer till vår biluthyrning i Nuuk.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice