Biluthyrning
Lecce
Fäll ihop
Italien // Lecce
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lecce: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till södra Italien och till vår biluthyrning i Lecce. Vi ser till att du får en bra start på din resa genom att tillhandahålla en hyrbil i Lecce som passar just din resa. Välj bland flera typer av bilar från vår fordonsflotta. Vi har lyxbilar i premiumklassen som exempelvis sportbilar och cabrioleter. Du kan även välja bland olika personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Du bokar enkelt en bil från vår biluthyrning i Lecce här på hemsidan.

 
 • Brindisi Flygplats
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Brindisi Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Lecce tillhandahåller anpassande hyrbilar

Det finns flera fördelar med att hyra bil i Lecce. Vi på Sixt ser till att du får en bil som passar din vistelse, oavsett om du besöker Italien på en jobbresa eller en familjesemester. När du väljer hyrbil i Lecce kan du även välja bland praktiska tilläggstjänster. Vi bjuder på ett visst antal fria kilometer och i vissa fall inkluderar bilen även ett navigationssystem. Tilläggstjänsterna varierar mellan våra olika kontor i landet. När du bokar en bil reserverar vi ett fordon från den valda kategorin, dock kan vi inte garantera specifika bilmodeller. Se till att hyra bil i Lecce från oss så är du redo att utforska området direkt efter att du har hämtat ut din bil.

Smidig vistelse i Italien med en hyrbil från Sixt biluthyrning i Lecce

Lecce ligger nästan precis vid den italienska klackens mittpunkt. Det är en stad som bjuder på mysiga gränder, prisvärda restauranger, antika kyrkor och närhet till vackra stränder. Du kan exempelvis köra till den västra kusten på cirka 40 minuter eller den östra kusten på cirka 20 minuter. Området är även känt för sina olivodlingar, väl värda en bilutflykt. Du kan även köra längst med kusten för att hitta mysiga småstäder och njuta av fantastiska vyer. Hur du än väljer att spendera din tid i Lecce och Italien ser vi på Sixt till att du får en hyrbil som passar just dina behov. Välkommen in till oss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service