Biluthyrning
Sciacca
Fäll ihop
Italien // Sciacca
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sciacca: Sixt biluthyrning online-bokning

Sciacca är en vacker stad i sydvästra Italien och den ligger endast 20 minuter från Siciliens huvudstad Palermo. Om du reser hit i jobbet eller på semestern kan vi på Sixt hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Sciacca inför din vistelse. Våra fordonsgrupper brukar passa för de allra flesta resenärer, de som vill resa längre sträckor och de som endast är här 1-2 dagar. I ekonomiklassen kan du boka prisvärda person- och kombibilar. Du kan även välja en lyxbil, till exempel en cabriolet och sportbil. Dessa är riktigt populära under sommarhalvåret. Om du ska utforska stora delar av Italien rekommenderar vi ett 4x4-fordon.

 
 • Sicilien Sciacca/Verdura Res.
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Sicilien Sciacca/Verdura Res.

  Sixt Biluthyrning
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Börja din Sicilienresa smidigt genom att hyra bil i Sciacca

Om du förhandsbokar din hyrbil i Sciacca online behöver du bara göra en sak vid ankomsten - hämta ut bilnycklarna hos oss. Efter det kan du lugnt styra ut på de sicilianska vägarna. Om du landar på Falcone-Borsellino flygplats ligger Sixt Biluthyrning i Sciacca nära till hands. Det är här på hemsidan du gör dina val. Först väljer du ut en passande fordonsgrupp, därefter kan du applicera olika tillvalstjänster som förhöjer körupplevelsen. Det kan handla om en GPS för smidig navigering, eller kanske lägga till en extra förare. Du ser samtliga tillval på bokningssidan. Tänk på att vi reserverar en bil ur den valda fordonsgruppen, däremot kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell. Det löser vi när vi ses i Sciacca.

Vill du hyra bil i Sciacca och utforska Sicilien? Sixt hjälper dig!

Börja gärna din semester med en dagsutflykt till det förtrollade slottet Castello Incantato som har en spektakulär trädgård och tillhörande museum. Kör söderut via SS624 så når du platsen på 1 timme. Sicilien bjuder på slående vacker och mångfacetterad natur, något du kan uppleva vid Monte Kronio (eller Monte San Calogero). I området finns flera underjordiska grottor som är intressanta både för stora och små att utforska. Du måste köra rakt söderut och korsa ön för att komma hit. Stanna gärna till i Santa Margherita di Belice på vägen. Denna gamla stad har många fina kyrkor. Men först kommer du till Sixt för att hyra bil i Sciacca! Vi hjälper dig mer än gärna att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Välkommen till Sixt Biluthyrning i Sciacca.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service