Biluthyrning i Sciacca

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Sciacca

Börja din Sicilienresa smidigt genom att hyra bil i Sciacca

Börja din Sicilienresa smidigt genom att hyra bil i Sciacca

Sciacca är en vacker stad i sydvästra Italien och den ligger endast 20 minuter från Siciliens huvudstad Palermo. Om du reser hit i jobbet eller på semestern kan vi på Sixt hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Sciacca inför din vistelse. Våra fordonsgrupper brukar passa för de allra flesta resenärer, de som vill resa längre sträckor och de som endast är här 1-2 dagar. I ekonomiklassen kan du boka prisvärda person- och kombibilar. Du kan även välja en lyxbil, till exempel en cabriolet och sportbil. Dessa är riktigt populära under sommarhalvåret. Om du ska utforska stora delar av Italien rekommenderar vi ett 4x4-fordon.Om du förhandsbokar din hyrbil i Sciacca online behöver du bara göra en sak vid ankomsten - hämta ut bilnycklarna hos oss. Efter det kan du lugnt styra ut på de sicilianska vägarna. Om du landar på Falcone-Borsellino flygplats ligger Sixt Biluthyrning i Sciacca nära till hands. Det är här på hemsidan du gör dina val. Först väljer du ut en passande fordonsgrupp, därefter kan du applicera olika tillvalstjänster som förhöjer körupplevelsen. Det kan handla om en GPS för smidig navigering, eller kanske lägga till en extra förare. Du ser samtliga tillval på bokningssidan. Tänk på att vi reserverar en bil ur den valda fordonsgruppen, däremot kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell. Det löser vi när vi ses i Sciacca.
Vill du hyra bil i Sciacca och utforska Sicilien? Sixt hjälper dig!

Vill du hyra bil i Sciacca och utforska Sicilien? Sixt hjälper dig!

Börja gärna din semester med en dagsutflykt till det förtrollade slottet Castello Incantato som har en spektakulär trädgård och tillhörande museum. Kör söderut via SS624 så når du platsen på 1 timme. Sicilien bjuder på slående vacker och mångfacetterad natur, något du kan uppleva vid Monte Kronio (eller Monte San Calogero). I området finns flera underjordiska grottor som är intressanta både för stora och små att utforska. Du måste köra rakt söderut och korsa ön för att komma hit. Stanna gärna till i Santa Margherita di Belice på vägen. Denna gamla stad har många fina kyrkor. Men först kommer du till Sixt för att hyra bil i Sciacca! Vi hjälper dig mer än gärna att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Välkommen till Sixt Biluthyrning i Sciacca.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Sciacca
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Sciacca.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Sciacca?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Sciacca. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Sciacca?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Sciacca

Kan jag boka en bil för en längre tid i Sciacca?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sciacca?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Sciacca

Visa mer