Biluthyrning
Tropea
Fäll ihop
Italien // Tropea
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tropea: Sixt biluthyrning online-bokning

Tropea anses vara en av de vackraste platserna i Italien och det är lätt att förstå varför. Genom att hyra en bil i Tropea kan du utforska det fantastiska landskapet, de fina byggnaderna och de soliga stränderna på egen hand. Våra kontor på plats ger dig möjlighet att välja mellan flera olika bilmodeller. Vår fordonsflotta innefattar såväl sportbilar, cabrioleter och lyxbilar i premiumklassen som minibussar, kombibilar och personbilar för resenären som tänker på sin ekonomi. När du vill hyra din bil snabbt och lätt är du välkommen in till vår biluthyrning i Tropea.

 
 • Lamezia Terme Flygplats
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Lamezia Terme Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Tropea

Våra kontor finns utspridda runt om i hela Italien, bland annat finner du oss både på Lamezia Terme Flygplats och Reggio Calabria Flygplats. Härifrån kan du smidigt köra längst med kusten för att komma till den vackra staden Tropea. Kusten kallas även för Costa degli Dei, Gudarnas kust, på grund av sin unika skönhet. Med en hyrbil i Tropea kan du inte bara utforska bergen, stränderna och det fantastiska landskapet. Välj bland våra tillvalstjänster för att skräddarsy din hyrbil i Tropea. En navigator kan exempelvis vara användbar för att hitta fram till Tropea från vår biluthyrning. Våra olika kontor erbjuder ett varierat utbud av tjänster och bilar. På hemsidan kan du gå in på respektive kontor för att se vad som erbjuds på plats. Vi reserverar endast en bil motsvarande vald fordonskategori när du bokar på nätet.

Utforska den vackra italienska kusten med en hyrbil från Tropea

Att ta sig till Tropea med en hyrbil är ett spännande äventyr i sig, oavsett från vilket kontor du väljer att hämta ut din bil. Regionen är känd för sin utsökta mat, något du snabbt kommer att märka bland alla restauranger både i Tropea och även hos grannstäderna. Här finns flera vackra och antika byggnader att beskåda, till och med ett gammalt slott. Med en hyrbil från Tropea kan du enkelt köra mellan sevärdheterna i regionen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service