Biluthyrning
Kenya
Fäll ihop
Kenya
Change details

Hyra bil Kenya Sixt Biluthyrning

På Sixt är vi mycket stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Kenya till förmånliga priser, utan att kompomissa med kvalitén. Våra hyrkontor i Mombasa och Nairobi erbjuder en rad lyx- och ekonomibilar från vår omfattande fordonspark. Vår kompetenta och vänliga personal hjälper dig gärna att göra det enkelt och smidigt att hyra bil i Kenya av Sixt.

Sixt biluthyrning i Kenya

När du ska hyra bil i Kenya hos oss kan du välja mella en stor herrgårdsvagn, en praktisk småbil, en lyxig sedan eller en robust 4x4. När du väl valt fordonstyp kan du dessutom välja till en rad extra tjänster, så som extra förare, obegränsad körsträcka eller satellitnavigering. Reser du med små barn vill du kanske ha en barnstol i din hyrbil i Kenya.

Körregler i Kenya

Som tidigare engelsk koloni är det vänstertrafik som gäller här. Var uppmärksam vid vänstersvängar, och när du korsar vägar till fots. I övrigt liknar de kenyanska trafikreglerna de som vi är vana vid från Sverige. Ett viktigt undantag finns: det är förbjudet att tala i mobiltelefon när man kör. På landsbygden är vägnätet ofta nedgånget, inte minst i samband med regnperioden. Tänker du ge dig ut på sådana vägar är fyrhjulsdrift och gps att rekommendera när du ska hyra bil i Kenya.

Vad man kan se med hyrbil i Kenya

Kenya har några av världens mest berömda nationalparker, med lejon, giraffer, elefanter samt stora hjordar med zebror, gnuer och bufflar. Serengetis nationalpark är en imponerande syn året om, men än mer under den korta regnperioden i oktober och november. Då migrerar runt en miljon gnuer och 200 000 zebror söderut. Under den långa regnperioden mellan april och juni rör de sig sedan västerut och norrut. I Seronera och Lobo finns tankningsmöjligheter. Vill du se de stora hjordarna från ovan är ett luftballongsafari en oförglömlig upplevelse. Vill du sola och bada på finkornig sandstrand vid Indiska Oceanen är stränderna vid Mombasa ditt nästa utflyktsmål. Besök även Bombolulu Workshops, där fysiskt funktionshindrade tillverkar smycken, kläder och föremål av trä och metall som har blivit mäkta populära.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice