Biluthyrning
Mombasa
Fäll ihop
Kenya // Mombasa
Change details

Hyra bil i Mombasa: Sixt biluthyrning online-bokning

Kenya ligger på den afrikanska östkusten, precis mellan Somalia och Tanzania. Det är ett vackert land med fantastisk natur, vilda djur som lejon och elefanter samt en intressant kultur. Kom in till vår biluthyrning i Mombasa när du vill kunna utforska alla de vackra platserna på egen hand. Med hjälp av våra personbilar och kombibilar kan du klara av det mesta. För tuffare utmaningar kan du vända dig till våra 4x4-bilar.

 
 • Mombasa Int. Flygplats
  Moi International Airport
  041 Mombasa

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Mombasa Moi Internationella Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Moi International Airport
  041 Mombasa

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Mombasa

Mombasa är landets näst största stad och den ligger precis vid havet. Det finns mycket att göra när du har en egen hyrbil i Mombasa. Vi kan dessutom hjälpa dig att anpassa din bil med våra extratjänster. Om du är här med familjen kan du exempelvis lägga till bilbarnstol och navigator. Våra tillvalstjänster kan skilja sig från kontor till kontor. När du ska hyra en bil i Mombasa kan du exempelvis även lägga till en förare som kör bilen åt dig. Du kan även låna en mobiltelefon med SIM-kort genom oss. Vi vill gärna informera om att vi bara reserverar en av bilarna från bilgruppen.

Börja ditt äventyr genom att hyra en bil i Mombasa online

Det går både snabbt och lätt att hyra en bil i Mombasa när du använder vår hemsida eller om du ringer in till vårt kontor. När du har en egen bil blir hela landet tillgänglig för dig. Utforska kusten eller kör in i landet till för att besöka den populära nationalparken Tsavo West eller Tsavo East. Precis bredvid dessa parker har du även nationalparken Chyulu Hills, en plats med stora vulkaniska berg och flera vilda djur, bland annat noshörningar, zebror, elefanter och lejon. Med en hyrbil i Mombasa kan du både se och göra mer. Njut fullt ut av din vistelse i Kenya med hjälp av oss på Sixt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice