Biluthyrning
Jdeideh
Fäll ihop
Libanon // Jdeideh
Change details

Hyra bil i Jdeideh: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du resa i Libanon? Då kan vi på Sixt hjälpa dig med en passande hyrbil i Jdeideh, en förort till Beirut. Vi vet att alla resor i landet har olika syften, önskningar och slutdestinationer. Därför har vi ett brett utbud av bilar som du kan välja mellan, från prisvärda ekonomibilar till bekväma lyxbilar. Välj mellan våra praktiska personbilar, rymliga kombibilar, snabba sportbilar, coola cabrioleter och kraftfulla 4x4-bilar. Vi erbjuder även upphämtning dygnet runt från vår biluthyrning i Jdeideh.

 
 • New Jdeideh
  Monte Libano Center
  26101109 Beirut, New Jdeideh

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • New Jdeideh

  Sixt Biluthyrning
  Monte Libano Center
  26101109 Beirut, New Jdeideh

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Snabbt och smidigt att hyra bil i Jdeideh med hemsidan

När du ska hyra bil i Jdeideh är det bra om du får en bil som passar just din resa perfekt. Vi tillhandahåller inte bara ett stort sortiment med bilar som klarar av de mesta, vi kan även anpassa bilen med våra tillvalstjänster. Tänk på att vi bara kommer att boka en bil från bilkategorin. Vi reserverar inte enskilda bilar. Bland tillvalstjänsterna kan du utöka det befintliga bilskyddet, lägga till en extra förare och välja bland flera olika val. Vi kan även utrusta bilen med bilbarnstol och vår navigator. Det enklaste sättet att reservera en bil är genom hemsidan. Du kan även ringa in till vår biluthyrning i Jdeideh för att boka en bil.

Med en hyrbil i Jdeideh har du nära till flera sevärdheter

Jdeideh ligger precis bredvid Beirut. Genom att hyra bil i Jdeideh tar det 10 minuter att köra till huvudstaden. Det går även snabbt att köra till flera andra sevärdheter i närområdet. Genom att köra i 20 minuter till norr kan du komma till grottan Jeita. Fortsätter du att köra åt norr kan du komma till staden Byblos. Här finns flera sevärdheter att besöka, bland annat en borg från 1200-talet. Vi kan hjälpa dig med fler tips på platser att besöka i Libanon när du besöker vårt kontor. Varmt välkommen in till oss på Sixt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice