Biluthyrning
Tripoli Internat. Flygplats
Fäll ihop
Libyen // Tripoli // Tripoli Internationella Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Tripoli Internationella Flygplats: Sixt biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Arrival Hall
  12 Tripoli LY +218-213345499
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: TIP
Öppettider
Må. - To.08:30 - 17:00
Lö. - Sö.08:30 - 17:00
Helgdag08:30 - 17:00
 
 

Välkommen till Sixt biluthyrning på Tripoli Internationella Flygplats. Vi erbjuder förstklassiga biluthyrningstjänster, en kompetent service samt premiumbilar och enklare fordonsvarianter till förmånliga priser. När du ska hyra bil på Tripoli Internationella Flygplats i Libyen kan du välja bland kategorierna personbilar och kombibilar samt 4x4. Lägg märke till att vid hyra av bil på Tripoli Internationella Flygplats garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell. För att underlätta din resa ytterligare kan du även välja bland våra populära tilläggstjänster. Vad sägs om en bilbarnstol, obegränsad körsträcka, extra förare, tilläggsförsäkring och GPS? Det är med andra ord både enkelt och smidigt att hyra bil på Tripoli Internationella Flygplats!

Så hämtar du din hyrbil på Tripoli Internationella Flygplats

Tripoli Internationella Flygplats ligger i orten Qasr bin Ghashir, 34 kilometer söder om huvudstaden Tripoli. Flygplatsens namn förkortas TIP. Sixt biluthyrning på Tripoli Internationella Flygplats bjuder på en så kallad Meet & Greet Service, vilket innebär att du i ankomsthallen möts av en av våra medarbetare som sedan visar dig vidare till din hyrbil. Med nycklarna i handen kan ditt egna äventyr nu börja!

Upptäck det historiska Tripoli med din hyrbil

Tripoli är en väldigt gammal stad som grundades redan på 700-talet före Kristus av fenicierna. Staden går ibland under smeknamnet Medelhavets sjöjungfru, syftande på de vitkalkade husen och det turkosa vattnet. Sådana poetiska benämningar har dock blivit ovanligare sedan det förödande inbördeskriget år 2011. En av stadens största sevärdheter är gamla stan, El-Madina El-Kadima. I de labyrintlika gränderna säljs kläder, kryddor, smycken, lädervaror och mycket annat i ett färgglatt myller. Martyrernas torg, eller Maydan ash-Shuhada, som det heter på arabiska, byggdes av italienarna. Här ligger muséet Assaraya Alhamra, ett arkeologiskt museum som täcker över 5000 år av historia. En annan byggnad från den italienska kolonialtiden är Tripolis katedral, som numera är omgjord till moské.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - To.08:30 - 17:00
Lö. - Sö.08:30 - 17:00
Helgdag08:30 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Tripoli Internat. Flygplats TIP Arrival Hall 12 Tripoli 32.669259, 13.143992 +218-213345499

Sixtkontoret Tripoli Internat. Flygplats TIP

Arrival Hall
12 Tripoli
 
Tel. +218-213345499

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service