Biluthyrning på Vilnius Centralstation

 

Mest populära bilarna i Vilnius Centralstation

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Vilnius Centralstation, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Vilnius Centralstation

Adress

Sodu str. 14, 013 13 Vilnius, Litauen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:00

Våra tjänster på Vilnius Centralstation

Välkommen till Sixt i Litauen

Välkommen till Sixt i Litauen

Att boka en hyrbil i Vilnius är enkelt, oavsett om du söker en bil för en längre eller för en kortare resa. Vi på Sixt är glada att kunna erbjuda dig ett passande och prisvärt fordon. Du finner vårt kontor centralt beläget i Vilnius, i direkt anslutning till tågstationen. Vill du hyra bil i Vilnius för en semesterresa? Då är kontorets centrala läge en perfekt start för att snabbt och smidigt ge dig ut på äventyr i den litauiska huvudstaden. Om du planerar att fortsätta resan till närliggande städer går det bra att hyra bil i Vilnius för en längre period. Hos oss på Sixt finner du bilmodeller för alla typer av resor. Ta del av våra förmånliga erbjudanden och boka en hyrbil i Vilnius redan i dag.
Utforska Vilnius med en egen bil

Utforska Vilnius med en egen bil

På vår biluthyrning i Vilnius erbjuder vi personbilar, kombibilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Eller är det kanske en sportbil som lockar då du ska boka en hyrbil i Vilnius? Gå in på vår hemsida, här hittar du information om alla våra fordon. Gör din bokning direkt på webben eller kontakta oss per telefon. På kontoret erbjuder vi även möjlighet till återlämning av din hyrbil dygnet runt. Vi på Sixt vill hjälpa till att skapa en hyrbilslösning som passar just dig. Du kan till exempel välja att göra en rad olika tillval som underlättar din resa. Vad sägs om att boka tjänsterna GPS och extraförare? Vi lovar att göra vårt bästa för att uppfylla just dina önskemål när du vill hyra bil i Vilnius. Välkommen!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Vilnius Centralstation

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Vilnius Centralstation?
För att hyra en bil hos SIXT på Vilnius Centralstation så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Vilnius Centralstation.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Vilnius Centralstation?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 14 omdömen
Bilen
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Vilnius Centralstation

Kan jag boka en bil för en längre tid på Vilnius Centralstation?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Vilnius Centralstation?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Vilnius Centralstation

Visa mer