Biluthyrning
St. Julians
Fäll ihop
Malta // St. Julians
Change details

Hyra bil i St. Julians: Sixt biluthyrning online-bokning

få se så mycket som möjligt av maltas nordkust genom att hyra bil i st Julians. Detta är enn effektivt sätt att få en skön och avslappnad resa. På vår Sixt biluthyrning i St Julians kan vi erbjuda fordon för alla storlekar på plånboken. Välj bland fordon från en omfattande vagnpark i klassen lyxbil eller ekonomi. Här kar vi personbilar och kombibilar som 4x4, minibuss och cabriolet. Hur ser din resa på Malta ut? Oavsett om det gäller nöjen eller affärer har vi den hyrbil i St Julians som passar dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 
 • Malta/The George Hotel
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  Må. - Fr.08:15 - 12:00
  Helgdag08:00 - 11:30
  Boka på detta kontoret

 • Malta/The George Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  Må. - Fr.08:15 - 12:00
  Helgdag08:00 - 11:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i St Julians

På Sixt vill vi ha nöjda kunder och det får vi genom att stolt kunna erbjuda flera olika tilläggstjänster när du vill hyra bil i St Julians. Familjen som besöker vår biluthyrning i St Julians kan vilja lägga till en bilbarnstol medan unga kompisar kanske är i behov av specifika paket för förare under 25 år. Är det första gången du är på resa här och hittar lite dåligt? Lugn, vi kan erbjuda satellitnavigering för din tur i regionen. Notera att vi på vår biluthyrning i St Julians inte alltid har alla bilar inne, men vi hittar alltid ett likvärdigt alternativ som matchar dina önskemål.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i St Julians

St Julians ligger vid landets nordkust inte långt från huvudstaden Valletta i norr. Detta gör att du via en inte allt för lång biltur får tillgång till exklusiv shopping och ett utbud som stora städer kan erbjuda. Vi på Sixt är lyhörda för dina behov och kommer finna en bil som passar din resa bäst. Malta är känt för sol och bad och vidsträckta stränder. Med en hyrbil är det enkelt att ta sig mellan olika badplatser för att finna sin egen personliga favorit.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice