Biluthyrning
Ciudad Juarez
Fäll ihop
Mexiko // Ciudad Juarez
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ciudad Juarez: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Ciudad Juárez är en utmärkt startpunkt för ditt äventyr i Mexiko. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar. Välj bland våra personbilar och kombibilar, två fordonskategorier som klarar av det mesta. Vill du hellre köra en lyxbil kan du välja bland vårt utbud av sportbilar och cabrioleter. Förutom ekonomi- och lyxbil har vi även större bilar som 4x4-bil och minibuss. Perfekta att välja när du vill hyra bil i Ciudad Juárez som passar en större grupp.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Ciudad Juárez

Staden ligger precis vid gränsen till USA och passar bra för att snabbt kunna köra vidare till sevärdheterna inne i landet. En vanlig rutt är att köra raka vägen söderut, genom städer som Chihuahua, Torréon och San Luis Potosí för att komma till huvudstaden Mexiko City. Oavsett vad du har för planer med din resa i landet kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder nämligen även tillvalstjänster som du kan använda för att anpassa din hyrbil från Ciudad Juárez. Välj om den ska komma med bilbarnstol, extra skydd till försäkringen eller om en extra förare ska kunna köra bilen. Så länge föraren är minst 21 år gammal är det inga problem. Vi vill gärna informera om att du endast kan reservera en hyrbil från Ciudad Juárez från fordonskategorin. Enskilda bilmodeller reserveras ej.

Genom att hyra bil i Ciudad Juárez kan du enklare ta dig fram

Det är långa avstånd mellan städer och sevärdheter i landet. För att kunna få ut så mycket som möjligt från din vistelse här kan du med fördel reservera bil i Ciudad Juárez hos oss. Förboka bilen på nätet så blir det enklare för dig att hämta ut den. Den välkända rutten ned till huvudstaden genom bland annat Highway 45 bjuder på flera sevärdheter och vackra vyer. Du kan hyra en bil i Ciudad Juárez via vår hemsida eller genom att ringa in till vårt kontor. Vi ser fram emot att få höra från dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service